6 faktorer att tänka på när du hittar städservice till ett bra pris

6 faktorer att tänka på när du hittar städservice till ett bra pris

6 faktorer att tänka på när du hittar städservice till ett bra pris

Städservice till bra pris. Eftersom vi arbetar fler timmar i veckan än någonsin tidigare har vi mindre och mindre tid för hushållssysslor. Därför är det inte förvånande att många arbetare förlitar sig på professionella städtjänster. Professionella städare kan inte bara moppa, damma och sopa, utan också städa och desinficera. Hur man väljer en bra städning.

Tänk på följande faktorer när du letar efter en städtjänst som konsekvent kan ge en hög servicenivå.

1. Professionalism

När du anlitar en städfirma för att städa din lägenhet eller hus behöver du en fackman som följer dina anvisningar. Människor som inte har rätt erfarenhet och inställning till arbete skapar som regel fler problem än de löser. Därför är det väldigt viktigt att hitta en städfirma som är stolt över sitt arbete.

2. Punktlighet

Som regissören Woody Allen brukade säga, ”80 % av framgången kommer av sig själv.” Andra faktorer spelar självklart stor roll, men alla de bästa städfirmorna lägger stor vikt vid punktlighet då det påverkar deras rykte.

3. Städavgift

På grund av stor efterfrågan kan det vara svårt att hitta ett städföretag som erbjuder städtjänster till ett överkomligt pris. De inkluderar ofta extra avgifter för tilläggstjänster som kan kosta dig mycket pengar. Som kund är det viktigt att hitta någon som erbjuder ett bra pris för det arbete du gör, och det måste matcha vad andra i branschen tar ut.

4. Material

Det går alldeles utmärkt om säljaren vill använda städmaterial som dammsugare, moppar och kvastar, men du måste ta med egna. Detta inkluderar tillbehör som fönsterdamm, moppar och rengöringsprodukter som behövs för våtservetter. Underlåtenhet att uppfylla detta krav innebär att köparen ansvarar för inköp och leverans av dessa varor.

Hur många golvrengöringsverktyg använder du på golven i ditt hem

Hur många golvrengöringsverktyg använder du på golven i ditt hem

Hur många golvrengöringsverktyg använder du på golven i ditt hem

Förmodligen för mycket! De flesta hem har kvastar, moppar och någon form av dammoppar som använder en engångs trasa för att plocka upp ludd, hår och smuts. Du kanske inte har tänkt på hur mycket golvstädning du har innan du läste det här avsnittet, men det är dags att tänka om din städ arsenal. Tex på andra saker som att läsa en bok eller titta på din favoritserie på Netflix.

Kontakta oss så städar vi professionellt. Tänk om du hade ett golvrengöringsverktyg och inte behövde alla dessa golvrengöringsverktyg? Alla som vill spara tid kommer att göra detsamma. Den goda nyheten är att dessa golvrengöringsverktyg finns. Hitta bara rätt. Golvrengöringsverktyget som klarar allt. Precis som det finns golvstädare som fungerar på alla golvytor så finns det verktyg som gör allt.

Det bästa är att använda en dammopp som fungerar som en spray mopp utan att behöva en kvast eller mopp. Så du kan helt enkelt använda verktyget för att plocka upp smuts och skräp från golvytan, och när du är klar, förvandla den till en mopp för att rengöra golven noggrant. Detta minskar inte bara tiden du lägger ner på att rengöra golv, utan det frigör också mer utrymme i din städskåp eftersom det bara finns ett verktyg för ditt golv som du behöver.

Att använda en spray mopp eliminerar dessutom behovet av irriterande hinkar som vanligtvis tar mycket plats även i en städ garderob. Perfekt för rengöring av vinylgolv I många nya hem och lägenheter ser vinylgolv ut som trä-, sten- eller klinkergolv. Fördelen med vinylgolv är att de är billiga att underhålla och relativt lätta att underhålla. Som med alla golv är en dammopp ett bra val för detta jobb, eftersom du måste se till att smuts och grus tas bort för att hålla ytan ren.

För ett skinande rent utseende, använd en spraymopp för att ta bort smuts och smuts. Det enklaste och bästa sättet att rengöra vinylgolv är att använda ett specialverktyg som enkelt kan göras om från en dammmopp till en spraymopp. Rengör inte bara vinylgolv utan även andra typer av golvytor i ditt hem. Det enklaste och bästa sättet. Enkel dammmopp.

När du väl har hittat rätt golvtvätt som gör jobbet behöver du inte längre en kvast för att sopa upp smuts och skräp. Med en mopp kan du enkelt rengöra golvytor genom att helt enkelt trycka moppen mot ytan, istället för att behöva rengöra hela golvet om och om igen. Upprepade rörelser kan vara ansträngande, speciellt vid rengöring av stora ytor på golvet.

Men när du letar efter rätt dammsugare, välj en med återanvändbara mikrofibermunstycken. Detta sparar pengar och miljön istället för att ständigt köpa ersättningsservetter. Återanvändbara mikrofiberkuddar kan tvättas i maskin, vilket gör dem till ett bekvämt och prisvärt alternativ till att köpa ersättningsdammsugare. bättre spraymopp.

Den mångsidiga golvrengöringen fungerar inte bara som en dammmopp, utan kan också användas som en spraymopp genom att helt enkelt byta ut rengöringsdynan och lägga till lämplig golvrengöring. Själva spraymoppen innehåller rengöringslösning, så du behöver inte krama ur en hink med smutsigt vatten när du moppar.

Spraya vätska direkt från munstycket och använd en mikrofiberduk för att ta bort smuts. Dessutom ger spraymoppens ergonomiska design bättre åtkomst till svåråtkomliga ställen än en konventionell mopp och är bekvämare att använda än en konventionell mopp.

Dessutom kan städdukar, som moppar, tvättas och återanvändas, vilket sparar pengar eftersom du inte hela tiden behöver köpa nya trasor.

Öppet dygnet runt

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67