Att boka städfirma

Att boka städfirma

Att boka städfirma

Att boka städfirma är något som är enkelt med oss. Vi har skickliga medarbetare i företaget. Alla genomgår gedigna utbildningar och lämnar garantier på de flyttstädningar de utför. Hela 7 dagars garanti lämnas.

Då vi är den breda städfirman med all spetskompetens i firman, så vet du att de jobb du bokar utförs snabbt och komplett. Så söker du en prisvärd städfirma så står vi redo att hjälpa till. Gratis offert får du via våra smidiga formulär.

Städfirman tar hand om städningen

Städfirman tar hand om städningen

Städfirman tar hand om städningen

Med oss kan du?

  • Boka städfirma
  • Få rätt pris
  • Kvalitet

Städfirman tar hand om städningen och ansvarar för att bostaden blir skinande ren. Våran städfirma sköter även om att ta hand om nyckeln och låsa efter utfört uppdrag. Så med oss får du en trygg firma du kan lita på.

Redan vid bokningen så bestämmer vi tillsammans hur hanteringen av uppdraget skall genomföras. Detta gör att du som kund vet hur man skall agera. Detta tycker många känns tryggt och det uppskattas av alla.

Vissa tjänster kan vara värda att köpa in

Vissa tjänster kan vara värda att köpa in. Livet kan vara komplicerat och stressigt. Många av oss har arbetat hårt för att hålla oss på topp. Men varför sätta mer press på oss själva än vad vi borde? Numera finns det vissa tjänster som kan köpas i stället för att utföra dessa själv.

Flyttstädning och städning

Flyttstädning och städning kan faktiskt lätt läggas ut på andra. Numera kan du till och med dra av arbetskostnaden för de tjänster du köper, så kostnaden blir inte alltför hög. Flyttstädning kräver också mer precision, till skillnad från veckostädning.

Planera städningen

Planera städningen av din flytt. När du flyttar ska det gamla huset rengöras grundligt och rensas från alla spår av de tidigare boende i fastigheten. Fönstren bör rengöras och väggarna dammas av. Taken bör dammsugas och golven bör noggrant rengöras. Badrummen bör vara rena och golvavloppen ska rengöras. Naturligtvis vill du att de personer som flyttar in ska ha en bra tid i ditt gamla hus eller lägenhet, men hur roligt är det att tillbringa timmar med att städa det? Om det inte är roligt kan det sluta med att du får stå för notan om du är slarvig och den person som tar över fastigheten slutar med att anlita en städfirma. Om detta händer är det bäst att låta någon annan göra det åt dig så att du kan kontrollera kostnaden.

Det finns många utmärkta städfirmor för flyttstädning

Det finns många utmärkta städfirmor för flyttstädning i små och stora städer i Sverige – så vad skiljer oss åt? Vi erbjuder exceptionell städning till låga priser, kundservice i världsklass och flexibilitet. Vårt städföretag är litet och personligt och alla våra anställda har lång erfarenhet av professionell städning (både flyttstädning och andra städtjänster).

Kunden i fokus

Vi sätter alltid våra kunder i första rummet och lovar att göra allt för att göra dem nöjda. Detta gäller naturligtvis själva städresultatet, men även när det gäller möten. Vi försöker vara så flexibla som möjligt när det gäller dina önskemål om datum och tid för städning. Om det önskade datumet är fullbokat kommer vi att försöka tillgodose dig med ett datum som ligger så nära som möjligt. Vi rekommenderar att du gör din förfrågan så långt i förväg som möjligt, eftersom det är troligt att vi kommer att kunna boka det datum du önskar. Sammanfattningsvis kan vi säga att vi garanterar professionell flyttstädning till konkurrenskraftiga priser, med personlig uppmärksamhet och hög tillgänglighet.