Att välja rätt material vid städning

Att välja rätt material vid städning

Att välja rätt material vid städning

Viktigt att välja rätt material vid städning. Finns idag en uppsjö av olika produkter att välja på. Slutresultatet är viktigt och därför bör man välja omsorgsfullt. Detta ämne skall vi ta upp mer om och lära ut våra kunskaper.

Rätt dosering är betydelsefullt

Vad många inte vet är att rätt dosering är betydelsefullt. Många tror att ju mer medel man använder, desto renare blir det. Så är det verkligen inte, och detta beror på att medlen ofta gör ytor flammiga.

Blanda hellre enligt 5-10 % regeln, och kör vid svåra fläckar och grovrengöring koncentrerat istället. Detta minimerar risken för att medlet skall ligga som en hinna efter slutförd städning. Torkar du golv så se till att istället ha varmare vatten.

Rätt dosering är betydelsefullt

Rätt dosering är betydelsefullt

Rätt material

Rätt material där du använder redskap anpassade för ändamålet. Fiberdukar för att torka både ytor och golv finns idag. Dessa är statiska och suger åt sig damm och smuts på ett fantastiskt sätt. Sen genom att dessa material inte behöver kemikalier på samma sätt, så är det ett klokt val vid inköp.

Fibermaterialet är ett materialet vi använder vid alla våra uppdrag. Detta material passar vid flyttstädning, fönsterputsning samt hemstädning. Dessutom är det ett miljövänligt material, och just på grund av det så föredrar vi alltid detta material.

Med vår städfirma blir städuppdraget:

  • Miljövänligt
  • Billigt
  • Enkel bokning
  • Klart i tid

Val du kan påverka runt materialet

Dina val vid inköp av egna medel kan göra skillnad. Kolla både pris och kvalitet samt recensioner från andra köpare. Att ibland satsa en extra slant kan göra stor skillnad. Många av de billigare produkterna kan man inte tvätta i 90 grader.

Väljer du en dyrare produkt så håller den längre. Då du kan tvätta den varmare, så blir det mycket renare också. För anledningen till att använda dessa material vid städningen är ju att få allt rent. Pluta inte på kvaliten.

Materiella skillnader

Man kan se stora materiella skillnader på olika material. Välj alltid de som har fått bra omdömen. Att köpa billigt är inte alltid billigt, ibland är det att köpa dyrt. Bra saker håller för hårda slitage, och passar både företagare och privatpersoner.