Avkalkning av badrum

Avkalkning av badrum

Avkalkning av badrum

Avkalkning av badrum på rätt sätt. Det är vanligt att man glömmer att avkalka badrummet. Som städföretag vet vi hur viktigt det är. I den här bloggen vill vi dela med oss av några tips. Hittills har vi avkalkat ca 10.000 badrum. Hur löser rengöring kalkfläckar? Vi löser ofta kalkproblem på olika sätt. Många tycker att det är svårt att lösa upp kalkavlagringar.

Metoderna varierar från en entreprenör till en annan. Med vår mångåriga erfarenhet har vi lyckats knäcka den magiska koden för att lösa detta problem. Vi löser problemet genom att blanda olika miljövänliga ingredienser. Vi insåg tidigt att dessa ämnen, en gammal husmorskunskap som använts i generationer, fungerar mycket bra tillsammans. Och att de dessutom är miljövänliga gläder inte bara oss, utan alla som följer vårt koncept.

Kalk måste avlägsnas ofta

Viktigt att kalk måste avlägsnas ofta. Kalk förstör material. Ta bort kalkavlagringar på rätt sätt Det är viktigt att ta bort kalkavlagringar. Kom ihåg: Kalkavlagringar kan fastna. Om den sitter kvar kan den vara svår att få bort. Avkalka minst en gång i veckan. Spraya kemikalier för duschrum och låt verka i 30-45 minuter innan du sköljer. Ytorna är garanterat kalkfria och kommer inte att fastna på smuts som tidigare.

Rena ytor utan kalkavlagringar

Rena ytor utan kalkavlagringar

Rena ytor utan kalkavlagringar blir slätare och fastnar inte på kalk som om de rengjorts i en skål. Men porösa ytor som fog och silikon blir sämre. Arbetet blir svårare. Det är dock möjligt om rätt metoder används. Avkalkning tar tid. Avkalkningsprodukter är slipande.

Skyddsutrustning är viktigt vid avkalkningar

Var försiktig med ögon och hud när du använder dessa produkter. Använd skyddsglasögon för att skydda ögonen. Skydda dig själv genom att bära kläder och skyddshandskar på händerna. Även om alla våra miljövänliga produkter inte är frätande kan de ändå irritera ögon och slemhinnor. Så gör dig själv en tjänst och skydda dig mot avkalkningsprodukter. Miljövänliga avkalkningsprodukter Vissa produkter är naturligtvis miljövänliga. Citron och bakpulver är välkända miljövänliga rengöringsmedel. Dessa kan användas för att avlägsna kalk på rätt sätt. Det finns också många bra alternativ på hyllorna idag. Så, behöver du hjälp med avkalkning? Kontakta oss så berättar vi mer i detalj hur vi kan hjälpa dig.