Bästa städfirman i Norrköping

Bästa städfirman i Norrköping

Bästa städfirman i Norrköping

Bästa städfirman i Norrköping kanske du behöver i all stress. Att flytta tar sin beskärda tid, så att anlita oss för din flyttstäd är ett bra val. Städfirman som genom årtionden har levererat bra städningar till alla. Både privatpersoner och företag kan anlita oss för sina uppdrag.

Flyttstädning utförs efter städlistan

Flyttstädning utförs efter städlistan

Flyttstädning utförs efter städlistan

  • Prisvärd städfirma
  • Bästa städfirman
  • Flyttstädning dygnet runt
  • Enkel online bokning

Då vi har städlistan att följa vid våra flyttstädningar så missas sällan något. Sen finns det såklart tillfällen där en kvartersvärd kan ha synpunkter. Detta är helt normalt och därför erbjuder vi generösa garantier för att ni som kund skall känna trygghet.

Flyttstäd är som bekant en stor och tidskrävande uppgift. Många vet inte hur enormt mycket tid man måste lägga ner. Man skall städa uppifrån taket ner till golvet. Alla ytor skall gås igenom grundligt. Det räcker med andra ord inte att göra en större städning som många tyvärr tror.

Genom att vi har många års vana och skicklig personal, så vet ni att ni anlitat den bästa städfirman. Att som kund känna trygghet och delaktighet är för oss viktigt. Du skall från offert till slutfört uppdrag vara underrättad. Med oss som leverantör så får ni det enkelt och smidigt.

Gäller det grovt smutsade objekt/sanering så uppskattar vi om det meddelas oss redan vid offert. Alltid tråkigt att ni kanske bokar flyttstäd, men att det sen visar sig att det är en sanering vi skall utföra.

Självklart så kan vi inte ge samma pris som på en flyttstädning som är normalt smutsad vid saneringsstädning. Man måste lägga ner dubbelt så mycket tid på en bostad som är grovt smutsad. Men självklart kan vi utföra även denna tjänst, men till ett annat pris.

Med oss så får ni gratis offert och inget som ni binder upp er för. Valet är ert om ni vill boka in er efter att ni fått offert. Välkomna att kontakta oss.

Städfirma-Flyttstädning

Öppet dygnet runt

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67