Samarbete-Samarbetspartner

Bli samarbetspartner med Jourstäd Sverige AB

Samarbete med Jourstäd Sverige AB

Samarbete med Jourstäd Sverige AB är enkelt. Glädjande nog så samarbetar vi med städbolag från Kiruna i Norr till Ystad i söder där vi levererar allt inom städning. Flyttstädning, Dödsbostädning, Dödsbotömning, Flytthjälp och alla andra saker som faller under städtjänster. Vi vill då bli Sveriges starkaste aktör inom detta och söker nu andra firmor som känner att de vill växa med oss och ansluta sig till våra tjänster och hjälpa oss med alla uppdrag vi får in och samtidigt själva kunna anställa egen personal och växa som aktör. Idag så kan vi glädjande se att vi tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners utfört tusentals städuppdrag i Sverige.

Vi är ständigt på jakt efter nya aktörer som kan hjälpa oss med våra fullspäckade scheman och avlasta oss med alla uppdrag. Vi får dagligen in massor med förfrågningar från kunder som vill anlita oss för våra tjänster. Så är du en aktör som vill ha mer jobb så tveka inte att kontakta oss.

Nu behöver vi samarbetspartners i följande städer

Nu behöver vi samarbetspartners i följande städer

Nu behöver vi samarbetspartners i följande städer

Önskar du samarbete med oss så är dessa städer högintressanta

Hur fungerar det att vara samarbetspartner med oss på Jourstäd Sverige AB?

 • Vi på Jourstäd Sverige AB får in kunder som bokar in sitt städuppdrag.
 • Du som samarbetspartner har tidigare fyllt i ett städavtal med oss där det tydligt framgår dina priser per kvadratmeter vid flyttstädningar och timpris på löpande städuppdrag.
 • Som samarbetspartner så läggs du in i vårt system där vi samlar alla våra underentreprenörer och när ett jobb bokas via oss så tillfrågas du via SMS och E-post om detta är ett uppdrag som passar dig att utföra det aktuella datumet.
 • Du som underentreprenör skall var driven och noggrann och göra bra jobb som ger nöjda kunder.
 • Som underleverantör så skall du efter att du tagit dig an uppdraget meddela oss när uppdraget är klart.
 • Vi på Jourstäd Sverige AB hanterar allt pappersarbete mot bokande kund och som samarbetspartner skickar du en samlingsfaktura per månad till oss.

Vad vi vill veta om dig som underentreprenör?

 • Var har du din firmas adress och ort?
 • Firmanamn & org nr.
 • Eventuell hemsida? Skicka URL.
 • E-post & mobilnummer du vill bli kontaktad på.
 • Pris enligt överenskommelse på flyttstädning, dödsbotömning samt alla uppdrag.
 • Eventuella resekostnader du yrkar och isåfall från vilken adress utgår detta.
 • Andra städer eller områden du kan bemanna och isåfall vilka?

Genom att du anlitar oss så bygger vi  upp ett varaktigt samarbete. Under alla år vi bedrivit detta sätt att arbeta så har många företag räddats. Fördelen för ert företag är att ni slipper dyra kostnader med att synas via annonsering.

Detta upplägg har fungerat så bra, så anslut dig du med till oss.

3 skäl till varför ditt företag bör gå med i samarbete med oss

Att öppna och driva en städ- eller flyttfirma är en spännande resa, men samtidigt kan det vara skrämmande och oroande att hoppa in i världen som egen företagare. Ibland vet jag inte vad jag ska göra. Det skulle vara trevligt att ha någon att vända sig till för råd eller hjälp när frågor uppstod eller lågsäsong närmade sig.

Jourstäd kan vara personen för dig som ser till att dina frågor kan besvaras. Det finns många frågor vi kan hjälpa just ditt företag med.

Tacka ja-när du vill och att ansluta er till oss är gratis

En viktig del av arbetet på ett städföretag är ekonomi och bokföring. Att engagera kunder är också viktigt för att komma vidare. Samtidigt utgör detta en ekonomisk risk, eftersom marknadsföring ofta är kostsamt. Utan kunskap inom detta område är det svårt att förstå var man ska investera pengar för vinst.

Att samarbeta med Jourstäd innebär att din risk minimeras då du ansvarar för interaktionen med dina kunder. Det är helt gratis och du kan arbeta till ett fast kvadratmeterpris. På så sätt behöver du inte betala potentiella kunder.

Istället får du genomförda beställningar där du kan acceptera eller avslå uppgifter. Detta är ett säkert och enkelt sätt att växa ditt företag.

Alla säsonger ger er jobb

Det finns alltid upp- och nedgångar på marknaderna, och när ditt företag går in under lågsäsong kan det vara oroande. Har du kunder? Kanske varje månad? Jourstäd har många års erfarenhet och en lång historia av säsongsbetonade kampanjer så att du kan vara säker även under lågsäsong.

Vi ger er möjlighet att växa

När du driver ett serviceföretag lägger du mycket tid på att hantera klagomål, behandla RUT-avdrag, fakturering och kundsupport. Med samarbete med Jourstäd Sverige AB kan du undvika alla dessa delar och fokusera helt på rengöring. Detta sparar tid och pengar.

När du kopplar ditt företag till Jourstäd i hela Sverige kan du överväga att ha en vän redo att hjälpa dig när du har uppdrag från oss, behöver råd eller behöver fler kunder. Alltid är du den viktigaste länken för oss. Ett win-win system.

När kan du kontakta oss som underentreprenör?

Du kan självklart kontakta oss precis när du vill. Då vi har bemannat kontor 24/7/365 så är du välkommen att kontakta oss och presentera vem du är och vad du kan erbjuda för städtjänster. Vi ser helst att du brinner för att ge kunderna bra kvalitet och att du är en person som ställer upp och är kontaktbar och närvarande. Vi strävar efter att ha långvariga samarbeten och tillsammans bygga upp denna verksamhet för att bli en aktör som kunderna gärna återkommer till just för enkelheten och kvalitén i våra städtjänster.

Kontaktuppgifter

Vi är bemannade hela tiden via e-post & kontaktformulär samt mobil. Så tveka inte att kontakta oss med dina frågor eller funderingar inför att bli samarbetspartner. Med oss blir din firma framgångsrik och ni höjer er omsättning.

Välkommen du underentreprenör som vill bli en av oss.