Samarbete-Samarbetspartner

Bli samarbetspartner med Jourstäd Sverige AB

Samarbete med Jourstäd Sverige AB

Samarbete med Jourstäd Sverige AB är enkelt. Glädjande nog så samarbetar vi med städbolag från Kiruna i Norr till Ystad i söder där vi levererar allt inom städning. Flyttstädning, Dödsbostädning, Dödsbotömning, Flytthjälp och alla andra saker som faller under städtjänster. Vi vill då bli Sveriges starkaste aktör inom detta och söker nu andra firmor som känner att de vill växa med oss och ansluta sig till våra tjänster och hjälpa oss med alla uppdrag vi får in och samtidigt själva kunna anställa egen personal och växa som aktör. Idag så kan vi glädjande se att vi tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners utfört tusentals städuppdrag i Sverige.

Vi är ständigt på jakt efter nya aktörer som kan hjälpa oss med våra fullspäckade scheman och avlasta oss med alla uppdrag. Vi får dagligen in massor med förfrågningar från kunder som vill anlita oss för våra tjänster. Så är du en aktör som vill ha mer jobb så tveka inte att kontakta oss.

Hur fungerar det att vara samarbetspartner med oss på Jourstäd Sverige AB?

 • Vi på Jourstäd Sverige AB får in kunder som bokar in sitt städuppdrag.
 • Du som samarbetspartner har tidigare fyllt i ett städavtal med oss där det tydligt framgår dina priser per kvadratmeter vid flyttstädningar och timpris på löpande städuppdrag.
 • Som samarbetspartner så läggs du in i vårt system där vi samlar alla våra underentreprenörer och när ett jobb bokas via oss så tillfrågas du via SMS och E-post om detta är ett uppdrag som passar dig att utföra det aktuella datumet.
 • Du som underentreprenör skall var driven och noggrann och göra bra jobb som ger nöjda kunder.
 • Som underleverantör så skall du efter att du tagit dig an uppdraget meddela oss när uppdraget är klart.
 • Vi på Jourstäd Sverige AB hanterar allt pappersarbete mot bokande kund och som samarbetspartner skickar du en samlingsfaktura per månad till oss.

Vad vi vill veta om dig som underentreprenör?

 • Var har du din firmas adress och ort?
 • Firmanamn & org nr.
 • Eventuell hemsida? Skicka URL.
 • E-post & mobilnummer du vill bli kontaktad på.
 • Pris enligt överenskommelse på flyttstädning, dödsbotömning samt alla uppdrag.
 • Eventuella resekostnader du yrkar och isåfall från vilken adress utgår detta.
 • Andra städer eller områden du kan bemanna och isåfall vilka?

Genom att du anlitar oss så bygger vi  upp ett varaktigt samarbete. Under alla år vi bedrivit detta sätt att arbeta så har många företag räddats. Fördelen för ert företag är att ni slipper dyra kostnader med att synas via annonsering.

Detta upplägg har fungerat så bra, så anslut dig du med till oss.

När kan du kontakta oss som underentreprenör?

Du kan självklart kontakta oss precis när du vill. Då vi har bemannat kontor 24/7/365 så är du välkommen att kontakta oss och presentera vem du är och vad du kan erbjuda för städtjänster. Vi ser helst att du brinner för att ge kunderna bra kvalitet och att du är en person som ställer upp och är kontaktbar och närvarande. Vi strävar efter att ha långvariga samarbeten och tillsammans bygga upp denna verksamhet för att bli en aktör som kunderna gärna återkommer till just för enkelheten och kvalitén i våra städtjänster.

Kontaktuppgifter

Vi är bemannade hela tiden via e-post & kontaktformulär samt mobil. Så tveka inte att kontakta oss med dina frågor eller funderingar inför att bli samarbetspartner.

Välkommen du underentreprenör som vill bli en av oss.