Flyttstädning Boden

OM VÅR FLYTTSTÄDNING

Står du inför en flytt? Låt oss hjälpa dig att göra det enklare med en riktigt bra flyttstädning. Vi på Jourstäd arbetar i Boden med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. För oss är nöjda kunder det viktigaste och därför ingår det alltid en kvalitetsgaranti i vår flyttstädning, denna innebär helt enkelt att om resultatet inte är fullgott vid en inspektion, då kommer vi och gör om det. Garantin gäller i sju dagar men går vid förfrågan att förlänga.

Eftersom just flyttstädning är det som vi gör mest så är det också det vi gör absolut bäst. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att resultatet är skinande och att du slipper tänka mer på smutsen i hörnen i gamla bostaden. Allt som normalt behövs i en flyttstädning ingår, men vill du lägga till något eller har speciella önskemål så meddela oss bara det på förhand. På så sätt kan vi ge dig rätt pris på flyttstädning en också avsätta rätt resurser. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer.

Boka flyttstädning i Boden direkt på:

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Boden

BOKA STÄDNING

Boka din städning snabbt och enkelt genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan med offert på den tjänst du önskar hjälp med. Vi gör allt från flyttstädning till byggstädning till dödsbotömningar till enklare, regelbunden hemstädning. Välkommen!