Flyttstädning Boden

Flyttstäd om ni är på väg mot ny adress? En flyttstädning är alltid ansträngande oavsett vart man skall flytta eller hur man bor.  Jourstäd Boden vill gärna stå till tjänst och göra er flytt enklare genom att hjälpa er med flyttstädningen av er gamla bostad.

Beställ en flyttstädning från Jourstäd Boden så kan ni inrikta er på att planera och komma i ordning i ert nya hem samtidigt som ni kan förlita er på att bostaden ni överger kommer att vara i toppskick vad det gäller städning till dess nästkommande ägare får besittningsrätt.

Vi på Jourstäd Boden vet vad som ska göras och våra medarbetare har den erfarenhet som krävs för att få det gjort med och vi erbjuder Bodens bästa priser som slår de flesta konkurrenterna.

Flyttstädning i Boden Flyttstäd Flyttstädningar

Flyttstädning av Jourstäd Boden

Din flyttstädning utförs smidigt om du anlitar Jourstäd Boden. Du kan då räkna med att  din flyttstädning utförs av professionella och engagerade Jourstäds medarbetare. Vi strävar alltid efter att utföra våra städuppdrag med omtanke och noggrannhet.

En flyttstädning  inkluderar samtliga moment och städlistan följs punkt efter punkt. Det enda som du behöver göra är att tömma lägenheten på ditt bohag och se till att du slagit av kyl och frys och gett oss eventuella portkoder och nödvändig information.  Sedan tar vi över på Jourstäd Boden.

Vi går igenom samtliga ytor och lämnar inga hörn eller annat åt slumpen. Ni kan också om ni så vill beställa till städning av ytterligare biytor så som garage, förråd, balkong eller tvättstuga separat och vi tar oss an allt ni önskar.

Det är först när vår kund är nöjda med oss och vårt slutresultat som också vårt städuppdrag är fullgjort till allas belåtenhet.

Garanti och offert

Vi har 7 dagars garanti och erbjuder alla gratis offerter. Välkommen att kontakta oss på Jourstäd Boden. Vi har öppet dygnet runt.

Välkomna!

SNABBOFFERT