Boka din städfirma

Boka din städfirma

Boka din städfirma

Boka din städfirma när du skall flytta eller vill ha en ordentlig städning. I dagens stressade samhälle är avlastning något som alla uppskattar. Genom att vi är verksamma i hela Sverige så kan alla boka vår städfirma. Generösa öppettider gör att du som kund kan boka oss när det passar dig.

Vår kundtjänst är bemannad dygnet runt för att du som kund skall kunna få en gratis offert. Många blir förvånade av våra snabba svarstider. Trevliga tjejer som tar hand om dina frågor och funderingar. Med oss blir din upplevelse:…

  • Prisvärd städning
  • Trevlig personal
  • Bekväm
  • Kvalitet direkt
  • Miljövänlig

Kvalitet på städtjänsterna

Kvalitet på städtjänsterna

Kvalitet på städtjänsterna

Kvalitet på städtjänsterna tycker vi är en självklarhet. Genom att vi alltid kvalitetssäkrar alla jobb, och följer alla riktlinjer så får kunden alltid det bästa. Alltid gör vi vårt yttersta för att kunden skall bli nöjd. Vårt kund fokus är en viktig ingrediens i alla våra uppdrag.

All vår personal granskas så att de skall uppfylla kraven som finns. Utbildning av all personal sker löpande hela tiden. Det är viktigt att hela tiden ha spetskompetens på de som utför jobben. Alla som utför uppdrag åt oss skall kunna leverera kvalitet till kunderna. Samarbeten har vi med både fastighetsägare samt byggfirmor.

Vilka tjänster erbjuder vi kunderna?

De tjänster vi erbjuder är allt som härrör till städning. Allt från dödsbotömning till flyttstädning. Enstaka uppdrag samt löpande abonnemang. Saneringar tar vi på oss och det kan vara brand eller efterhållen städning.

Spelar ingen roll vad ni vill ha utfört. Bredden vi har inom företaget är enormt stort. Att alltid ha kunden i fokus är A och O för oss. Snabba svar får ni, samt skicklig och kompetent personal som kan sin sak. Att anlita oss innebär att kvaliteten är hög, men priset lågt. Anlita oss du med.

Öppet dygnet runt

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67