Boka-Flyttstadning-Stadning-hemsida-Sverige

Boka flyttstädning via vår hemsida

Boka flyttstädning via vår hemsida

Lågt pris, och kvalitet på våra tjänster.

Nu kan ni boka prisvärd flyttstädning hemsida

Flyttstädning med bra pris. Självklart så erbjuder våra städtjänster i hela Sverige och har som mål att leverera er både offerter och våra städtjänster så fort det bara är möjligt. Vi har bemanning dygnet runt för att kunna leverera detta och vi hoppas att du som kund skall kunna kontakta oss på tider som passar er.

Städfirman som har generösa tider som gör att det har varit ett uppskattat inslag för de flesta att de kan boka oss på tider som passar dem. Vi vill vara det flexibla självklara valet då ni skall välja firma som skall utföra jobbet till just er.

Städtjänster med garanti

Garantier lämnas på flyttstädning, byggstädning samt dödsbostädning. Detta innebär att du som kund har hela 7 dagars ”nöjdkundgaranti” som innebär att vi gör om det du inte känns nöjd med. Denna garanti är en trygghet för dig som bokare av tjänsten.

Prisvärda städtjänster samt flyttstädningar

Jourstäd anstränger oss för att kunna leverera alla våra tjänster till priser som passar alla. Flyttstädning till alla. Vi har idag många som anlitar oss gång efter gång just för vår kvalitet och vår tillgänglighet. Vi erbjuder så mycket inom just städning och vi kan leverera flyttstädningar och alla övriga städningar ni önskar.

Kanske vill ni ha era fönster skinande rena och vi putsar både hus och inglasade balkonger och verandor. Allt som hör till städning tar vi oss an för att göra dig som slutkund nöjd och belåten. Vi nås som bekant dygnet rut så välkommen med er offertförfrågan eller andra funderingar.

Erbjuder även flytthjälp & dödsbotömningar & dödsbostädning

Kanske är du på väg från en adress till en annan? Vi erbjuder dig flytthjälp och vi har alla tillstånd som man behöver och försäkringar som täcker oförutsedda händelser. Detta för att du som kund skall känna dig trygg i att anlita oss.

Vi tömmer även dödsbon då ni har drabbats av detta tråkiga och ni känner att ni inte vill ta er an att tömma bostaden efteråt. Kanske bor ni så långt borta att det inte ens är genomförbart? Då kan ni tryggt anlita oss så vet ni att det blir utfört på ett smidigt sätt och till ett bra pris med allt vad det innebär.

Självklart så tar vi hand om dödsbostädningen efteråt så att alla moment blir klara och att ni slipper boka flera olika firmor. Just detta att vi kan ta hand om hela konceptet gör att många väljer oss för att få denna hjälp.

Jouröppet så kontakta oss dygnet runt

Hjärtligt välkommen för en gratis offert eller om du har frågor eller funderingar.

 

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67