Flyttstädning Flyttstäd Falun

Boka prisvärd flyttstädning i Falun

Boka prisvärd flyttstädning i Falun

Här kan du boka din flyttstädning i Falun till bra pris & kvalitet. Vi levererar många med våra flyttstädningar och det har varit kul att få ta del av alla objekt under alla år. Idag har vi personal som är snabba och utbildade av oss och det resulterar till att slutkunden får ett perfekt resultat. Fönsterputsning ingår självfallet. Rut-avdrag till privatpersoner sköter vi om.

Detta ingår i vår flyttstädning i Falun

Allt ingår enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Sen kan ni ta del av våra städlistor på hemsidan så ni kan läsa mer om vad ni som flyttar skall tänka på och vad vi gör i våra inbokade uppdrag. Vi tillhandahåller belysning och allt material så det enda ni behöver tänka på är att få med er allt till den nya bostaden. Klistermärken på dörrar tar vi inte bort då det finns risk för att skada ytskikten.

Listan kan du läsa mer på om oss där det finns innehåll att ta del av. Men man kan säga att allt ingår enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Det du som bokare bör beakta är då att se till att bostaden är tömt. Kyl och frys avslagna och avfrostade. Vi har många års vana att flyttstäda i Falun och detta har gjort att vi kunnat växa och anlita fler att hjälpa till vid våra flyttstädningar.

Vad inte inte i vår flyttstädning?

Vi ansvarar inte för att ta bort klistermärken eller annat som tex att ta bort färg från väggar eller fönster. Allt onaturligt slitage som detta är saker som inte hör till flyttstädning. Det hör mer till sanering som dessutom inte är rut berättigat. Kvarglömda ansvarar vi inte heller för. Kan isåfall bokas utöver själva flyttstädningen. Har du frågor eller känner dig osäker på något så svarar vi självklart på dina frågor.

Arbetsområden i Dalarna

Vi servar hela Dalarnas län samt kan erbjuda dig en billig flyttstädning i Falun som du kan boka dygnet runt. Kringområden med 100 km radie kan vi också utföra. Så alla i Dalarna är lika välkomna att anlita oss. Vi har attraktiva priser och hög servicevivå. Bemmand kundtjänst på dygnets alla timmar. Detta för att vi skall kunna bemöta det växande behovet av just flyttstädningar.

Testa att kontakta oss så skall du se vad du får svar snabbt. Du har både formulär och e-post samt jourtel du kan nå oss på. Inom ett par minuter har du svar på dina frågor och funderingar.

 

Välkomna för en gratis offert dygnet runt!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67