Borås Bästa Städfirma

Borås Bästa Städfirma

Flyttstädning Borås

När du söker städfirma i Borås så gissar jag att du ser till

  • Städpriserna i Borås
  • Kvaliten i Borås
  • Bästa städfirma Borås

osv osv.

Vi har av många nöjda kunder blivit utsedda till Borås Bästa Städfirma.

Vi erbjuder all städning i Flyttstädning Borås och till Borås bästa priser.

 

OM VÅR FLYTTSTÄDNING
Jourstäd finns tillgänglig för dig i Borås med omnejd. Anlita oss för en prisvärd städning av en städfirma som arbetar snabbt, noggrant och effektivt!

 

Flyttstädning Borås – Vad ingår?

  • Kök – Rengöring av spis på ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.
  • Kök – diskbänk, skåp, väggar, golv Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök – övrigt Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall. Fönsterputsning (alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt: Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotinskadade och grovt nedsmutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Nöjd Kund Garanti lämnas och gäller sju dagar efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

Att tänka på innan flyttstädning

Din bostad måste vara helt tömd på både saker och sopor. Vi ber dig att även titta igenom alla skåp en extra gång innan vi kommer, detta för att säkerställa att det verkligen är tomt.

Om vi behöver en portkod ska detta meddelas oss i förväg. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd, gärna med öppna dörrar. Efter flyttstädning så slår vi på kyl och frys.

Jourstäd Borås är en kundnära städfirma med prisvärda tjänster inom bland annat flyttstädning, fönsterputsning mm. En av Borås bästa städfirmor!

 

Flyttstädning

Vi på Jourstäd hjälper till med bland annat  flyttstädning, städning, fönsterputsning m.m. Vi är specialister på all form av städning och lämnar fasta samt löpande priser på många av våra tjänster, t ex flyttstädning. Vi utför städjobb inom Borås med omnejd och erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Är du ute efter hjälp med din flyttstädning, så titta gärna in på städlistan där ni ser vad som ingår i vår flyttstädning, ni finner den under fliken flyttstädning.

Jourstädning Västerås

Jourstädning Västerås

Städfirma Borås

Är det städning på gång? Vi utför alla former av städning i Borås och runt omkring till både privatpersoner och företag. Vi förstår att det ibland kan kännas övermäktigt att utföra en ordentlig hemstädning, det kan vara hälsa, jobb eller ork som ställer till det. Då finns vi att anlita. Vår personal har god erfarenhet och arbetar snabbt och gör att du snabbt får rätt på oredan. Självklart erbjuder vi både fasta priser och timpriser så du har möjlighet att välja det som passar dig bäst. Hör av dig så ordnar vi en kostnadsfri offert på hemstädning.

Testa oss, du kommer bli nöjd!

https://jourstadboras.se/kontakta-oss/