Flyttstädning Borås

Flyttstädning med bästa resultat

Att städa ur den gamla bostaden är inte det roligaste vi kan göra. Hellre vill  packa upp och inreda i sitt nya hem. Dessutom kan en flyttstädning som inte blir godkänd bli väldigt dyr. Vi på Jourstäd har expertis och vet vad som skall göras. Städning med full nöjd kund garanti. Vår nöjd kund garanti och slutbesiktning säkerställer att både lämnande och ny part blir nöjd med resultatet. På så sätt slipper du som säljare eller utflyttare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt väl utförd.

Vi har bra pris på flyttstäd och vi flyttstädar även till studenterna med bra priser så att de skall kunna boka vår populära tjänst studentflyttstädning. Vi har bra & duktig personal som kan hjälpa er att flyttstäda och de har mångårig vana av just flyttstädningar. Så tveka inte att kontakta oss när du vill boka flyttstädning i Borås.

Flyttstädning i Borås

Vad ingår i en flyttstädning?

En flyttstädning är en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler och saker. Samtliga ytor dammsugs och om material och förhållanden tillåter så våttorkas det. Även svåråtkomliga och höga ytor städas vid en flyttstädning. Att även inkludera fönsterputsning vid flyttstädningen är standard hos oss.

SNABBOFFERT