Flyttstädning Borås

OM VÅR FLYTTSTÄDNING BORÅS
Att flytta är ett större projekt som tar tid och massor av energi. Låt oss underlätta för dig genom att ta hand om din flyttstädning! Vi hjälper dig i Borås med omnejd och finns ofta att boka med ganska kort varsel.

I vår flyttstädning ingår allt som normalt krävs för att få ett fint och fräscht städat hem. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och erbjuder en kvalitetsgaranti, denna gäller i sju dagar efter avslutad städning. Skulle det vara så att det vid inspektion finns något att anmärka på, då kommer vi och gör om det, helt kostnadsfritt. Nöjda kunder är det viktigaste för oss.

Vi är en flexibel städfirma och lämnar därför både fasta och löpande pris på vår flyttstädning. På så vis kan du välja det som känns rätt för dig. Vi tar hand om det mesta vid en flyttstädning, men skulle det vara så att du har ett hårt nedsmutsat hem (t ex från rök eller husdjur) så ber vi dig att meddela detta vid bokningstillfället. Det är viktigt att vi både anger rätt pris från början, men också avsätter rätt resurser.

Boka din flyttstädning i Borås:

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Borås

EN PRISVÄRD STÄDFIRMA
Jourstäd Borås är en städfirma med stort kundfokus. Vi hjälper både privatpersoner och företag och tar hand om allt från en enklare hemstädning till större projekt så som byggstädning, dödsbostädning och liknande. Inga projekt är för små eller för stora. Välkommen!