Flyttstädning Borlänge

Det är alltid skönt att känna att man har den tiden som behövs för att utföra flytten men också flyttstädningen. Ofta glömmer vi bort eller åtminstone underskattar att just flyttstädningen är ett tungt uppdrag att utföra. Något som gör att man kan få en dyr faktura från inflyttarna eller sin tidigare hyresvärd i efterhand. Det ska du undvika genom att redan från början anlita oss på Jourstäd Borlänge, då man får en flyttstädning utförd i enlighet med de riktlinjer som gäller. Vi garanterar även att flyttstädningen godkänns genom våran nöjdkund garanti som sträcker sig i 7 dagar.

Prisvärd flyttstäd där allt ingår

Våra låga priser på våra flyttstädningar gör att alla har råd att anlita oss på Jourstäd Borlänge. Många års erfarenhet borgar för att din flyttstädning skall bli skinande ren. Vi städar efter speciella städlistor så inget skall missas. Vi använder miljövänliga medel så skonas miljön. Vi tillhandahåller allt städmaterial och du behöver bara se till att tömma objektet så tar vi hand om resten.

Flyttstädning i Borlänge

Jour dygnet runt

Vi erbjuder en förstaklassiga jobb till bra priser & generösa villkor. Vi har mångårig vana som gör att våra kunder får kvalitet till bästa pris med möjlighet att kontakta oss för en gratis offert på er flyttstäd. Ni kan kontakta oss dygnet runt för era uppdrag. Varmt Välkommen

Kontakta oss för att boka städning & få offert eller andra frågor.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

Flyttstädningarna utförs med finess i Borlänge

Vi har personal som kan leverera er flyttstädning både med stil & finess. Trevliga medarbetare som har lång vana av flyttstädning. Vår gedigna kunskap borgar för att du som kund skall bli nöjd med den tjänst vi levererar. Vi vet att flyttstädning är ett stort uppdrag som fler och fler väljer att lägga ut på entreprenad. Det är där vi kommer in i bilden & vill ge er en flyttstädning som ni blir nöjd med och nästa inflyttande kan komma in i ett skinande rent hem.

Kvalitet till rätt pris

Vi håller låga priser på alla våra flyttstädningar. Vi levererar helt enkelt kvalitet till rätt pris. Kontakta oss förutsättningslöst för en gratis offert. Välkomna.