Flyttstädning Borlänge

OM VÅR FLYTTSTÄDNING BORLÄNGE
Börjar det att dra ihop sig för en flytt så har du säkert fullt upp. En flytt innebär mycket arbete och många gånger har man flera års saker att gå genom. För att göra din flytt lite enklare kan du anlita oss på Jourstäd Borlänge för att utföra flyttstädning. Detta innebär helt enkelt att vi tar hand om den där tunga städningen som gör bostaden redo för nästa boende.

Vår flyttstädning är mer eller mindre helt komplett och det är ytterst sällan någon behöver addera något. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och erbjuder en medföljande kvalitetsgaranti. Denna innebär helt enkelt att om det skulle vara så att något städmoment inte är bra genomfört, då kommer vi och gör om det utan kostnad. Garantin gäller i sju dagar efter avslutad flyttstädning. Vi önskemål går denna att förlänga, meddela oss på förhand så löser vi det.

Vi hjälper dig som är företag eller privatperson i Borlänge med omnejd. Flyttstädning går oftast att boka med kort varsel, kontakta oss enligt uppgifterna nedan:

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Borlänge

ANLITA STÄDFIRMA BORLÄNGE
Vi hjälper dig med allt från tyngre städformer som flyttstädning, dödsbostädning och byggstädning till lättare städformer så som hemstädning och fönsterputsning. Du som är företag eller privatperson och bor i Borlänge med omnejd är välkommen att kontakta oss.