bortforling-av-dodsbo

Bortforsling av dödsbo

Bortforsling av dödsbo

Jourstäd hjälper till med dödsbotömning och dödsbostädning. Prisvärd städfirma. Generösa garantier.

Dödsbotömning

Det känns ofta jobbigt och stressigt att utföra en dödsbotömning när någon anhörig plötsligt gått bort. Vi på Jourstäd Sverige AB finns så klart här för att bistå dig med allt runt detta med att tömma och städa. Vi erbjuder dig självklart en helhetslösning för dödsboet där vi tar hand om tömningen, städningen och eventuell sanering vid specifika tillfällen.

Vårt mål är att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig som beställare. Med 15 års vana samt erfarenhet vet vi hur känslosamma dessa stunder kan vara och arbetar alltid respektfullt med GDPR lagen som grundstomme, diskret och värnar till 100 % om tystnadsplikten. För oss en självklarhet.

Våra erfarna arbetare sorterar allt enligt alla normer, bortforslar och städar på ett säkert & tryggt och kvalitetssäkrat sätt så allt skall gå rätt till.

Självklart så samarbetar med välgörenhetsorganisationer och second-hand butiker till vilka vi efter önskemål skänker dödsboets lösöre för att andra skall kunna ta del av er gåva samt att det tillfaller behövande i samhället vilket glädjer oss enormt mycket, övriga föremål transporteras till återvinningscentralen o sorteras efter alla lagar & bestämmelser.

Jourstäd ser gärna att ni meddelar oss hur vi tar oss in för att tömma dödsboet och finns eventuella portkoder så meddela oss vis bokning. Normalt så tömmer kunderna kyl och frys och avfrostar dessa och är det så att ni inte finns i närheten som anhöriga så kan vi självklart bistå med att frosta av mot en mindre kostnad.

Dödsbostädning & dödsbotömning

Städfirman hjälper er med allt som rör er dödsbostädning & dödsbotömning. Vi tömmer och städar ert dödsbo. Vi levererar gratis offert på dygnets alla timmar. Har ni pianon eller andra skrymmande saker så meddela oss innan. Kanske har ni förråd eller andra utrymmen ni glömt påtala, så hjälper vi gärna till med det med.

Kontakta oss för att få mer information eller boka in er direkt.

SNABBOFFERT

Kontakta oss för att boka städning & få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67