Byggstädning till privatpersoner och företag

Vi är Jourstäd Sverige och vi erbjuder nästan alla städtjänster du kan tänka dig. Vi hjälper kunder i hela landet och är flexibla i vårt arbete. Vi förstår att man ibland varken har tid eller ork att sköta sin egen bostad och då kan en hjälpande hand vara på sin plats. Även företag som behöver extra förstärkning att hålla kontoret eller arbetsplatsen snygg och ren kan behöva en hjälpande hand – så att timmarna på arbetsplatsen kan läggas på det som tar företaget framåt i stället.

Vi erbjuder många olika tjänster inom städ – däribland saneringar och byggstädning. Med våra många års erfarenhet inom branschen kan du som kund lita på att vårt jobb blir gjort med noggrannhet.

Byggstadning-Byggstad

Vad innebär byggstädning?

Byggstädning är en väldigt speciell typ av städning, då den måste utföras väldigt grundligt och noggrant. Vi assisterar både under och efter själva bygget. Det vi erbjuder är slutstädningar när bygget är klart och inflyttningsstädningar i ett hem. Både renlighet och hygien är faktorer vi strävar efter under en byggstädning.

Ni kan exempelvis vilja ha hjälp med byggstädning efter en renovering, då ni kan tänkas vilja ha bort trädamm, betongdamm, slipdamm med mera. Byggdamm lägger sig oftast som en hinna över hela bostaden eller lokalen och är således ganska väsentligt att vilja få bort. Vi avlägsnar även byggsopor vid behov. Vi erbjuder följande tjänster inom byggstädning:

 • Grovstädning
 • Avtäckning
 • Fönsterputsning
 • Slutstädning i etapper

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

KONTAKTFORMULÄR

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka städning & få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Specialister på byggstädning och flyttstädning

Vi anser oss vara specialister på byggstädning och flyttstädning, eftersom de är några av våra mest förekommande uppdrag som vi trivs med. Vi strävar således alltid efter att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Vi känner till den speciella tekniken som krävs för att lyckas med slutresultatet vid både flytt- och byggstädning. Självklart har vi finslipat på denna teknik för att tillgodose marknadens behov inom dessa områden.

Flytt- och byggstädning påminner mycket om varandra, men den största skillnaden är att vi koncentrerar oss på att eliminera damm och fina små partiklar vid just byggstädning. Detta för att säkerställa att lokalen verkligen blir ren, fräsch och hygienisk. Våra speciella städlistor som vi använder oss av och checkar av punkt för punkt säkerställer dessutom att inget missas under våra noggranna kontroller.

Mer än enbart byggstädning

Eftersom vi är en städfirma med lång erfarenhet kan vi erbjuda det mesta inom städ och vårt fokus ligger således inte enbart på byggstädning. Dessa tjänster erbjuder vi även våra kunder:

 • Allergistädning – Extra noggrann städning som bland annat eliminerar skadliga partiklar.
 • Dödsbostädning – Allt som ingår vid städning av ett dödsbo, såsom tömning, bortforsling och fönsterputs.
 • Flyttstädning – Komplett städ av bostaden med Nöjd Kund-garanti.
 • Fönsterputsning – Puts av bland annat fönsterglas, inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier och skyltfönster.
 • Företagsstädning – Komplett och hygienisk städning som minimerar risken för allergier.
 • Sanering – Sanering vid olyckor, såsom vattenskador eller bränder.
 • Städning – 50% RUT-avdrag för de som har rätt till det. Abonnemang eller vid enskilda tillfällen.
 • Trappstädning – Abonnemang eller vid enskilda tillfällen, fasta priser eller på löpande timme.

Varför välja oss?

Vi har en stor bredd med ett stort antal underentreprenörer som gör att vi har möjlighet att ta uppdrag i hela Sverige. Kontaktar du oss för offert eller frågor kring våra tjänster så lovar vi att ge svar inom kort. Du som är student eller pensionär erbjuds dessutom rabatt. Det enkla med oss är att vi är tillgängliga dygnet runt, så ni kan nå oss vilken tid som helst på dygnet – oavsett om du vill fråga någonting om byggstädning, flyttstädning eller trappstädning. Dessutom kan vi oftast hjälpa dig med kort varsel. Med vår kvalitetsgaranti och tystnadsplikt kan du som kund känna dig trygg.

Vår miljöpolicy

Vi värnar om miljön – inte minst är det viktigt att göra så i en bransch som använder mycket produkter och starka medel. Vi anstränger oss därför för att vara en grön städfirma och använder oss av miljövänliga städmetoder och medel i all vår städning.

Då vi vill att de tjänster vi erbjuder ska matcha den efterfrågan som finns, är de tjänster vi har både till bra priser och med hög flexibilitet.

Hör av er till oss för hjälp med byggstädning

Är det dags att städa efter renovering eller är du i behov av annan typ av byggstädning? Hör av er – vi svarar snabbt och ser till att hjälpa dig så snart vi kan. Lättast når ni oss via formuläret här på hemsidan eller via telefon eller mail. Vi finns tillgängliga dygnet runt – alla dagar på året.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67