Byggstädning

Då vi utför en byggstädning städar vi bland annat bort byggdamm som oftast lägger sig som en hinna över hela bostaden eller lokalen. Vi avlägsnar även byggsoppor om så önskas och krävs. Vi har en god erfarenhet av byggstädning och kan därför åta oss både små och stora projekt med företag av alla storlekar. Vi vet vad som krävs för att en lokal ska kännas inbjudande och vara hygienisk och fräsch. Vi utför det mesta inom byggstädning; grovstädning, avtäckning, fönsterputsning och slutstädning i etapper.

Vi är specialister på byggstädning och flyttstädning, det är några av våra mest förekommande uppdrag som vi trivs med. Detta har så klart resulterat i att vi också alltid strävar efter att tillgodose kundernas behov och önskemål. Vi vet att det krävs en speciell teknik för att lyckas med slutresultatet vid både bygg- och flyttstädning. Vi har finslipat denna teknik för att tillgodo se marknadens behov inom dessa områden.

Vi använder oss endast av miljövänliga medel för att skona miljön. Rut-avdrag ges till privatpersoner direkt på fakturan, detta innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden.  Vi följer självklart de allmänna rekommendationer som finns.

Flytt- och byggstädning påminner mycket om varandra, men den största skillnaden är att vid byggstädning så koncentrerar vi oss på att eliminera damm och fina små partiklar just för att säkerställa att lokalen verkligen blir ren, fräsch och hygienisk. Vi använder oss även av speciella städlistor där vi checkar av punkt för punkt för att kunna säkerställa att inget försummats.

Byggstädning Byggstäd

Byggstädningar

Jourstäd erbjuder vår byggstädning till både privatpersoner och företag och assisterar både under och efter ett bygge. Vi utför slutstädningar när bygget är klart och inflyttningsstädningar i ett hem. Vi ser till att ni som ska nyttja lokalen eller flytta in i bostaden får ett skinande rent och hygieniskt slutresultat. Om ni som företagare använder er av det använder vi omvänd byggmoms. Byggstädning kan nyttjas efter en renovering då man kan vilja få hjälp med att ta bort trädamm, betongdamm, slipdamm mm. Då bokar ni en slutstädning där vi tar bort allt grovt damm som uppkommit.