Daglig städning

Jourstäd är en av de kunnigaste aktörer när det kommer till daglig städning i hela Sverige. Vi har lång erfarenhet och vet att vi alltid kan erbjuda god kvalitet på de tjänster vi utför. Vi förstår att det inte alltid går att få vardagen att gå ihop med alla aktiviteter och saker som måste göras, därför erbjuder vi vår hjälp och kompetens och hoppas underlätta din vardag genom att eliminera stressen som rör hemstädningen. Få tid över till annat med hemstädning från Jourstäd.

Stadning-Stad-Stadningar

Städfirma

Vi erbjuder allt inom daglig städning och hemstädning. Önskar du enstaka uppdrag eller abonnemang så erbjuder vi allt inom dessa områden. Vi är en flexibel städfirma som har bra priser och kvalitet på alla våra tjänster. Så tveka inte att begära en gratis offert för din hemstädning eller vad du önskar ha hjälp med.

Pris på hemstädning

Vi har fast timpris på alla våra hemstädningar. Då ingår allt i våra priser så inga överraskningar tillkommer. Material bistår vi med och det pris du fått i offerten gäller och då du begär offert så meddelar du enbart vad du vill ha gjort så sköter våra anställda allt som du önskar och de utför det på bästa tänkbara sätt. Begär en gratis offert dygnet runt.

Städning

Vi erbjuder allt inom städning till både privatpersoner och företag. Vi är tillgängliga i hela Sverige. Vi erbjuder er bra städning till attraktiva priser. Vi arbetar med fasta priser och löpande priser. Städservice där du som kund kan beställa städning på tider som passar dig. Vi nås dygnet runt och har jourstädning för alla och välkomnar både gamla och nya kunder.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67