Dödsbostädning pris

Dödsbostädning pris

Dödsbostädning pris

Att städa ur ett dödsbo kan vara både fysiskt och psykiskt påfrestande för anhöriga. Därför väljer allt fler att överlåta denna städning till oss på Jourstäd. Många undrar däremot vad priset för dödsbostädning är, vilket vi därför tänkte reda ut för nedan!

Faktorer som påverkar dödsbostädningens pris 

Som du säkerligen förstår kan priset för en dödsbostädning variera från fall till fall. Det är därför svårt att uppge ett generellt pris som stämmer överens med samtligas förutsättningar. Nedan tänkte vi därför lista de två främsta faktorerna som påverkar det slutgiltiga priset:

Storleken på bostaden

Den främsta faktorn som påverkar priset är bostadens storlek. Huruvida det är en mindre lägenhet om 40 kvm som ska städas, eller om det är en större villa på hundratals kvadratmeter, har såklart en stor inverkan på priset.

Uppdragets omfattning

Även uppdragets omfattning är någonting som kan påverka priset. En del önskar bara hjälp med själva städningen, medan vissa också vill ha hjälp att forsla bort möblemang och liknande.

Kontakta oss för korrekt pris för dödsbostädning

Vi på Jourstäd genomför dödsbostädningar och dödsbotömningar över hela Sverige. Vi hjälper dig i den utsträckning som önskas, oavsett om du endast önskar hjälp med städningen eller också vill ha hjälp med att tömma och forsla bort möblemang och liknande.

För att få korrekta prisuppgifter som stämmer överens med just era förutsättningar och behov, rekommenderar vi dig att kontakta oss på Jourstäd för en kostnadsfri offert.

När det kommer till dödsbostädningen erbjuder vi en komplett tjänst som inkluderar allt ifrån fönsterputsning till dammtorkning och skurning. Priset för denna tjänst baserar sig till stor del på bostadens storlek, vilket gör att vi snabbt och enkelt kan ge dig korrekta prisuppgifter.

Vad gäller tömning och bortforsling av ett dödsbo, arbetar vi vanligtvis med fasta priser baserat på kubikmeter. Vi kan också erbjuda löpande timpriser, beroende på vilket alternativ som passar er bäst.

Våra kompetenta medarbetare har lång erfarenhet av dödsbostädning och -tömning, vilket medför att ni får ett väl genomfört arbete, från början till slut. Hos oss är du trygga händer – kontakta oss för en gratis offert!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67