Dödsbotömning bokas i hela Sverige

Dödsbotömning bokas i hela Sverige

Dödsbotömning bokas i hela Sverige

Dödsbotömning bokas i hela Sverige till bra priser. Vill du underlätta detta tunga jobb så bistår vi gärna. Kraftiga killar hjälper till att bära tunga saker. Storleken avgör vilka fordon vi anländer med.

Dödsbotömningar erbjuds till bra pris

Dödsbotömningar erbjuds till bra pris i hela Sverige. Kunderna uppskattar att slippa detta jobb vid dödsfall. Är tillräckligt tungt ändå, så att anlita oss för er tömning är klokt. Vanan vi har borgar för att snabbt bli klara med uppdraget.

Flera års vana gör att vi kan planera jobbet på bästa sätt. Snabbheten och flexibiliteten gör att vi kan erbjuda prispressad tjänst. Detta innebär att du får ett bra jobb till ett pris du gillar. Sen alla fördelar med att du kan lägga tid på annat istället.

Tidsåtgången vid tömning av dödsbon

Tidsåtgången vid tömning av dödsbon beror på storleken på bostaden. Samt kubikmeter på allt som skall forslas bort. Genom att vi har många anställda att sätta in, så blir det allt som oftast klart samma dag.

Ibland finns det ju samlare som inte kastat något alls under hela livstiden. Då kan det behövas 2 dagar för att kunna genomföra det professionellt. Detta får du veta vid bokningen av oss. Så inga överraskningar kommer att överrumpla dig.

Kan vi boka dödsbostädning efter tömningen?

Kan vi boka dödsbostädning efter tömningen frågar många. Självklart kan ni det. Efter tömningen så skickar vi dit våra duktiga städare. Dessa har ofta uppdrag alla dagar i veckan. Genom att vi utbildar personalen kontinuerligt, så blir kvalitén alltid den bästa.

Att hela tiden uppdatera personalen, gör att de kan klara allt på kort tid. Alla våra städningar genomförs då som flyttstädning. Fönsterputsning ingår självklart. Sen att vi jobbar alla dagar i veckan, gör att du som beställare vet att allt sköts snabbt och effektivt.

Kostnad för att tömma dödsbon

Kostnad för att tömma dödsbon är saker du får via offert. Offerten får du via e-post eller formulären. Priserna vi ger är inkl moms och ej Rut. Varför man inte kan nyttja rut beror på att det inte finns något personnummer.

Man söker ju på en fysisk levande person. Dessa regler har ju regeringen satt upp. Men genom att vi är snabba på att utföra jobben, så blir priserna bra ändå. Det enda vi behöver få veta är om det finns pengar i dödsboet. Vem som skall vara betalningsansvarig som referensperson.

Tystnadsplikt vid dödsbo

Tystnadsplikt vid dödsbo har vi självfallet. Sekretessen värnar vi om och tar allvarligt på. Kunden skall kunna känna tillit och tilltro. Ett dödsfall är nog jobbigt ändå. Hittar vi saker som det står namn och personliga uppgifter på, så tar vi och förstör dessa så de inte skall hamna i orätta händer. Så boka tryggt med oss.