Dödsbotömning pris

Dödsbotömning pris

Dödsbotömning pris

Dödsbotömning pris får vi många frågor runt. Självklart så levererar vi er en gratis offert utan att ha krav på er. Efter att ni mottagit er förfrågan så har ni svar inom kort. Ofta inom 1 minut efter att vi fått er offertförfrågan. Tillgängliga är vi dygnet runt. Servicekontoret är bemannat dygnet runt.

Dödsbotömning i hela Sverige

Dödsbotömning i hela Sverige erbjuds av prisvärd städfirma. Genom åren har vi etablerat oss så att alla skall kunna boka våra populära tjänster. Att tömma ett dödsbo är saker vi gör snabbt, billigt och till bra pris.

Vi erbjuder alla lika bra priser och gör ingen skillnad på om det är ett litet eller stort uppdrag. Bemanningen sätter vi in efter objektets storlek. Allt som oftast så är själva tömningen klar under samma dag. Sen erbjuder vi dödsbostädning också om ni önskar. Dödsbostädningar är bara ett annat ord för flyttstädning. Innehåller exakt samma saker.

Med oss blir din dödsbotömning:

Prisvärda dödsbotömningar

Prisvärda dödsbotömningar är vad vi erbjuder. Efter ett tråkigt besked som ett dödsfall är, så kanske det finns lite pengar i dödsboet. Detta försöker vi då förutse, och sätter låga priser så alla skall bli belåtna.

I våra priser så ingår allt. Inget döljs. Den offert ni fått står vi fast vid. Rut kan man tyvärr inte nyttja då dödsboet skall tömmas. Detta för att det måste finnas ett personnummer. Så detta är viktigt att veta för kunderna.

Vad kostar dödsbotömning pris av dödsbo?

Vad kostar dödsbotömning pris av dödsbo kanske du undrar? Priset på alla dödsbotömningar brukar landa på mellan 5-30 000 kronor. Spannet är stort då vi tömmer både efter kubikmeter, samt efter ytan på bostaden.

Sen spelar även smutshalten roll. Är det sanering så erbjuds även det. Kan ju vara både missbruk eller sjukdom som orsakat detta. Att ni är tydlig med förutsättningarna vid offert uppskattas. Då får du ett pris som blir rätt direkt.

Städning av dödsbo vem betalar?

Städning av dödsbo vem betalar undrar många. Det är alltid ur dödsboet pengarna tas. Ibland kan det ju vara så att bouppdelningen är klar. Är den klar och alla ärvt sin del så betalar den som bokar.

En referens person måste vi alltid ha som ansvarar för bokning samt betalning. Viktigt är att komma ihåg vi kreditkollar alla som som är ansvarig för att boka. Detta för att säkerställa att vi kan betala lön till våra anställda.

Vem tömmer och sanerar bostaden efter dödsfall?

Vem tömmer och sanerar bostaden efter dödsfall får vi ofta frågor om. Vet ni med er att det är onormalt smutsigt så hjälper vi till. Sanering kan vi hjälpa till med. Expertutrustning innehar vi som passar alla städningar.

Ibland kan det vara inrökt, eller kanske mycket skador efter brand eller vatten. Spelar ingen roll vilka förutsättningarna är. Alltid infinner vi oss på på plats redo att bistå er. Så ni kan tryggt anlita oss för detta uppdrag.