Flyttstädning Falun

Jourstäd Falun är en erfaren städfirma med inriktning på flyttstädning. Företaget är baserat i Falun, men har även verksamhet i flertalet andra städer och erbjuder bland annat flyttstädning i Falun med omnejd. I vår flyttstäd så kan du förlita dig på att allt ingår enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Vi har speciella städlistor som checkas av punkt efter punkt så att flyttstädningen skall bli korrekt och proffsigt utförd. I alla våra flyttstädningar så ingår material och vi har bra pris på flyttstädning så att du som beställare skall känna dig nöjd och belåten.

Att ta hjälp av en professionell städfirma för sin flyttstädning har aldrig varit mer attraktivt. Priset per kvadratmeter får du via offert av oss. För det priset får du fackmannamässigt utförd flyttstädning med full garanti. Du kan boka din flyttstädning dygnet runt 7 dagar i veckan.

Flyttstädning i Falun

Varför anlita oss?

Det finns flera anledningar till att anlita oss. Jourstäd Falun erbjuder flyttstädning i Falun med nöjd-kund-garanti, vilket innebär att du kan slappna av och lägga energin på din nya bostad istället för att flyttstäda. Vi är ett väletablerat städföretag med stor erfarenhet och gott rykte i branschen. Fråga oss gärna om referenser. Jourstäd Falun är ett bra alternativ i Falun då du behöver proffshjälp med flyttstädningen. Dessutom erbjuder vi våra tjänster till de bästa och konkurrenskraftigaste priserna. Kontakta oss nedan.

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

SNABBOFFERT

Flyttstädning med stil och billiga priser med kvalitet

Förstklassiga flyttstädningar bokar du direkt med oss. Vi erbjuder de bästa priserna & levererar kvalitet som du som kund kommer att ha nytta av då besiktningen efter vår flyttstädning ägt rum. Då vi har så lång erfarenhet så har vi strukturerat upp alla sysslor & moment som ingår i vår flyttstäd. Vår personal har många år av vana från detta med att städa ett hem rent. En flyttstädning är ett stort moment där kunskapen bidrar till det fina resultatet.

Bemannat Jourkontor dygnet runt

Som grädde på moset så har vi bemannat kontor 24/7/365 så alla kan nå oss på tider som är bekväma för kunden. Önskar du få pris eller har frågor så svarar vi självklart på det. Speciella bokningsformulär skickas till er om ni väljer att boka med oss.