Flyttstädning Falun

OM VÅR FLYTTSTÄDNING
Att städa är något som många vill slippa, därför ska du anlita oss på Jourstäd! Vi är en städfirma som fokuserar på kundens behov och önskemål och vi finns för dig som bor i Falun med omnejd. Vi arbetar med allt inom städning, men flitigast anlitas vi för att utföra flyttstädning. Oftast för att detta är en tung form av städning som många helst slipper. Det är mycket att tänka på, tidskrävande och det är lätt hänt att man missar vissa saker.

När vi flyttstädar ingår allt som normalt behövs. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och det följer alltid med en sju dagars kvalitetsgaranti. Denna gäller på så vis, att om något vid inspektion inte skulle vara ordentligt utfört, då skickar vi kostnadsfritt ut personal som åtgärdar problemet. För oss är nöjda kunder det viktigaste och vi vill att du ska känna dig trygg att anlita oss.

Skulle det vara så att du är osäker på om något ingår i flyttstädning så kontakta oss. Skulle det vara något som är väldigt hårt nedsmutsat av t ex djur eller rök, då kan vi oftast åtgärda det. Men vi vill gärna veta det innan, detta så vi kan avsätta rätt resurser, tid och ge dig rätt pris.

Vi finns att anlita för flyttstädning i Falun och vi hjälper företag, privatpersoner och föreningar. Boka flyttstädning på:
Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Falun

JOURSTÄD FALUN
Vi är en städfirma i Falun som arbetar med allt inom städning. Dödsbostädning, hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och mycket mer, dina behov sätter gränserna. Enklast bokar du din städning via kontaktformuläret nedan. Välkommen!