Flytthjälp i hela Sverige

Flytthjälp i hela Sverige

Flytthjälp i hela Sverige

Flytthjälp i hela Sverige erbjuds. Att flytta är ett tungt projekt och det underlättar att anlita proffs som utför detta. Vi har alla erforderliga försäkringar och tillstånd som krävs. När du bokar oss får du helhetslösning på flytten. Efter att du bokat in din flytthjälp så kan du boka in även en flyttstädning med oss.

Nu erbjuder vi flytthjälp i hela Sverige

Nu har vi glädjande besked och kan tala om att vi nu erbjuder flytthjälp till alla som önskar få en smidig flytt. Självklart har alla försäkringar och tillstånd som behövs för att du skall känna dig trygg att anlita oss på Jourstäd Sverige. Hoppas du uppskattar att vi kan erbjuda flytthjälp i hela Sverige.

Givetvis sköter vi allt med packning och vi tillhandahåller kartonger och allt som behövs för att er flytt skall bli så bra som möjligt.

Vill du veta vad som ingår i vår städlista då vi utför vår städning efter flytten så kommer den här.

Gratis offert vid flytten

Gratis offert vid flytten erbjuder vi dygnet runt. Med oss blir din flytt smidig. Ange detta vid offertförfrågan…

 • Kvm
 • Våning
 • Finns hiss i gamla och nya bostaden
 • Kubikmeter som skall transporteras
 • Önskar du boka med material som kartonger, plast
 • Avstånd mellan bostäderna

Vad ingår i flyttstädningen vid flytthjälp?

 • Köket vid flytthjälp – Rengöring av spis på ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.

 • Köksdel – diskbänk, skåp, väggar, golv Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Ordentlig rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Våttorkning golv.
 • Kök övrigt – övrigt Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Grovrengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element.
  Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
 • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Avkalkning badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
 • Vardagsrum, sovrum, hall. Fönsterputsning (alla sidor om möjligt utan problem). Rengöringen av snickerier. Dammsugning på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
 • Övrigt: Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotinskadade och grovt nedsmutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Nöjd Kund Garanti lämnas och gäller sju dagar efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

Jourstäd erbjuder självklart kostnadsfria offerter vid flytthjälp. Kontakta oss på Jourstäd Sverige

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67