Flytthjälp

Flytthjälp

Vi på Jourstäd Sverige är din kompletta städfirma och vi är din lokala flytthjälp var än i landet du råkar befinna dig. När du anlitar oss på Jourstäd Sverige för att ta hand om din flytt så kan du vara säker på att vi tar hand om dina ägodelar och skapar förutsättningar för ett tryggt, säkert, omsorgsfullt och väl utfört arbete.

Därför ska du anlita oss när du ska flytta

Att flytta är ett stort projekt och det blir oftast mycket att tänka på, det ska packas, fyllas i papper, sägas upp boenden och i många fall ska även en försäljning av det gamla boendet genomföras. Samtidigt som allt detta pågår ska vardagen också fungera med allt vad det kan innebära. Det kan då vara skönt att veta att möjligheten till flytthjälp finns för den jobbigaste biten av flytten – nämligen allt bärande. När du anlitar oss för att hjälpa dig med flytten så kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi utför allt arbete med erforderliga tillstånd och försäkringar.

Vi hjälper dig med allt kring flytten

Utöver flytthjälp kan vi på Jourstäd Sverige bland annat även hjälpa till med flyttstädning – ett annat viktigt moment under flytten som inte allt för sällan kan glömmas bort eller förminskas. För att undvika eventuella påföljder från hyres- eller bostadsrättsförening kan det därför vara skönt att anlita någon annan som tar hand om flyttstädningen åt dig och garanterar att det blir väl utfört.

I vår flyttstädning ingår alla de moment som brukar krävas på en flyttstädning och lite till. Vi går alltid systematiskt igenom alla rum och ytor med ett öga för detaljer, och sedan tar vi även en vända och ser över fönster och allmänna utrymmen.

KONTAKTFORMULÄR

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka städning & få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Detta är vi

Vi på Jourstäd Sverige tror på och arbetar efter en verksamhetsmodell där du som kund alltid står i centrum. För oss är det självklart att dina behov och önskemål ska komma först och vi anpassar alltid våra tjänster efter dina förutsättningar och för det specifika uppdraget.

Oavsett om du väljer flytthjälp eller någon annan av våra tjänster så kan du göra det med vetskapen om att vi är ett företag som bryr sig om vår miljö. Vi anstränger oss för att vara en grön firma och för oss har det blivit en självklarhet att applicera ett genomgående miljötänk i alla de val vi tar i arbetet.

Vårt övriga tjänsteutbud

Utöver flytthjälp erbjuder vi även ett brett utbud av andra typer av städ- och hushållsnära tjänster, oavsett var i Sverige du bor, privatperson eller företag. Vi erbjuder bland annat våra kunder följande:

 • Allergistädning – Extra noggrann städning som bland annat eliminerar skadliga partiklar.
 • Byggstädning – Tar bland annat bort byggdamm.
 • Daglig städning – Städning som underlättar din vardag.
 • Dödsbostädning – Allt som ingår vid städning av ett dödsbo, såsom tömning, bortforsling och fönsterputs.
 • Flyttstädning – Komplett städ av bostaden med Nöjd Kund-garanti.
 • Fönsterputsning – Puts av bland annat fönsterglas, inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier och skyltfönster.
 • Företagsstädning – Komplett och hygienisk städning som minimerar risken för allergier.
 • Hushållsnära tjänster – Såsom barn- och djurpassning, läxläsning, inköp och ärenden.
 • Jourstädning – Vi kan hjälpa till med kort varsel.
 • Kontorsstädning – Kontorsstädning när det passar er.
 • Sanering – Sanering vid olyckor, såsom vattenskador eller bränder.
 • Studentstädning – Anpassningsbar studentstädning som avlastar bördan.
 • Städning – 50% RUT-avdrag för de som har rätt till det. Abonnemang eller vid enskilda tillfällen.
 • Trappstädning – Abonnemang eller vid enskilda tillfällen, fasta priser eller på löpande timme.

För våra tjänster kan även RUT-avdrag appliceras, för specifika detaljer över vilka tjänster detta hjälper får du gärna kontakta oss.

Ta kontakt med oss för effektiv flytthjälp

Anledningen och bakgrunden till varför du kan tänkas behöva hjälp av något slag kan se helt olika ut, kanske är du på ålderns höst och behöver städhjälp för att klara vardagen? Eller så kanske du helt enkelt har för mycket att stå i som det är och söker av den anledningen hjälp med avlastning i vardagen. Oavsett om du behöver flytthjälp eller är i behov av någon annan typ av hushållsnära tjänst alternativt städtjänst så ska du ta kontakt med oss på Jourstäd Sverige. Vi finns där för dig oavsett var i Sverige du bor och anpassar våra tjänsteupplägg efter dina önskemål och behov. Ta kontakt med oss via e-mail, telefon eller det kontaktformulär som du hittar här på vår sida så kommer vi hjälpa dig så snart som möjligt.