Flyttstäd av städfirma i Tyresö Hägersten Värmdö

Flyttstäd av städfirma i Tyresö Hägersten Värmdö

Flyttstäd av städfirma i Tyresö Hägersten Värmdö

Flyttstäd av städfirma i Tyresö Hägersten Värmdö där fokus är kvalitet. Med oss som utför er städning efter flytten. Stockholm har många som byter bostäder. Genom åren har vi byggt upp en stark verksamhet med skickliga medarbetare.

Att lämna sin bostad innebär att det sen efter flytten skall städas. Dessutom grundligt och noggrant. För efteråt så skall det ske en städbesiktning. I dessa så kollas allt upp med yttersta noggranhet.

Lämnar ni över det till oss, så kan ni känna er trygg då vår firma har tusentals bostäder som gått igenom besiktningen. Schyssta villkor med städgaranti ingår såklart. Detta kostar inget extra, utan vi kommer tillbaka och åtgärdar om det skulle finnas anmärkningar.

"<yoastmark

Prisvärda städtjänster i Stockholms orter

Prisvärda städtjänster i Stockholms orter innebär

  • Prisvärt
  • Enkelt
  • Smidigt

Att anlita oss innebär att ni får en städfirma som har bra pris i Stockholm. Genom att vi har bemannad kundtjänst dygnet runt, och att vi ger förmodligen Sveriges snabbaste offert. Detta sammantaget gör att fler väljer att anlita just oss för att vi är smidiga. Enkelhet uppskattas av de flesta och våra smidiga formulär gör det enkelt.

Flyttstäd slipper man inte ofta undan

Ärligt talat är renlighet det sista du vill tänka på när du flyttar. Dina tillhörigheter packas i lådor och cirka 300 papperspåsar. Möblerna bärs och lastas i en lastbil och det finns ingen tid för lunch. Vem vill ta fram dammsugare, tvättmedel, trasor, fönsterputs, skrapor, hinkar, ugnsrengöringsmedel och nya saker för att rengöra toaletter och ventiler vid det här laget?

Inte en enda person. Samtidigt är det ett arbete som måste göras. Du vill inte komma till ditt nya hem och upptäcka att någon har försummat att städa och lämnat saker kvar.

Lösningen på denna obehagliga situation är uppenbar. Du stänger dörren och lämnar nyckeln i händerna på någon som ser ut som en förklädd ängel. Städpersonalen anländer. Förmodligen har du just tagit dig ur dagens mest stressiga ögonblick, satt dig i bilen och kört till ditt nya hem.

Flyttstädning är trots allt inte bara att dammsuga en fredagseftermiddag. Husen ses inte bara av dem som flyttar in, utan även av hyresvärdar och fastighetsmäklare. Om du är slarvig kan det sluta med att du får betala mycket pengar och känner dig generad. Om du lägger ut städningen på ett företag kan du vara säker på att de gör ett professionellt och grundligt arbete.

Kontakta oss för en gratis offert-utan förpliktelser!

 

Jouröppet Dygnet Runt

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67