Flyttstäd Uppsala till bra pris

Flyttstäd Uppsala till bra pris

Flyttstäd Uppsala till bra pris

Flyttstäd Uppsala till bra pris erbjuder vi alla i Uppsala. Alla vet hur tungt det kan kännas att man måste städa en bostad någon annan skall ha. Många har sett fördelen med att anlita proffs att städa.

Flyttstädning Uppsala boka online

Flyttstädning Uppsala boka online. Vill du att vi skall ta hand om din bostad efter din flytt. Personalen i Uppsala har vi omsorgsfullt valt ut. Vissa tror att flyttstädning är enkelt. Så är det inte. Krävs gedigna utbildningar och erfarenhet.

Teknikerna är många och genom åren har vi vant oss vid hur man smidigast gör. Kan man hitta sin nisch så blir jobbet väl utfört på kortare tid. Varje månad utför vi massor av flyttstädningar i Uppsala. Våra smidiga kontaktvägar som e-post och formulär väljer många.

Flyttstädningar i Uppsala med garanti

Flyttstädningar i Uppsala med garanti på hela 7 dagar. Önskar du förlänga den så går det bra. Meddela oss då innan påbörjad städning. Tryggheten med en garanti är att vi lovar att göra allt för att inflyttare skall bli nöjd.

Flyttstädningen besiktas alltid av kvartersvärd eller inflyttare. Tyvärr tror många att det är utflyttare som skall besiktiga. Alltid enklare att den som skall in får tycka och gå igenom alla städmoment. Skulle det mot förmodan hittas fel så ingår det gratis att få åtgärdat.

Miljövänlig flyttstäd i Uppsala

Miljövänlig flyttstäd i Uppsala är viktigt. Inköpen vi gör är alltid rätt val av produkt. Man kan städa mycket om man har fibertrasor och hett vatten. Teknikerna är idag oändliga. Viktigt är också att man källsorterar alla överblivna material.

Ett smidigt sätt vi använder är att fylla tomma flaskor och återanvända dem. Detta förutsätter att man köper storpack av skurmedel. Samåkning av flera personal i samma miljövänliga bil är bra. Värna om miljön ingår i utbildandet av vår personal.

Vad kostar flyttstäd i Uppsala?

Vad kostar flyttstäd i Uppsala undrar du kanske? Det beror helt på vilka ytor det gäller och eventuella biytor. Vad som räknas till biytor är ytor utanför bostaden. Garage, balkong, förråd. Dessa kan du boka och få ett pris redan vid offerten.

Kostnaden du betalar där ingår allt du bokat. Material och resor tillkommer inte. Detta är inräknat också. Så inga överraskningar, utan det pris du fått ansvarar vi för att hålla. Skulle vi däremot möta en bostad som klassificeras som sanering, då meddelar vi dig och frågar om du är villig att betala mera. Detta för att vi skall kunna lämna garanti på jobbet.  Fönsterputsning ingår i priset.

Studentpriser i Uppsala finns det?

Studentpriser i Uppsala finns hos oss. Studenter skall ha råd att anlita proffsen. Studierna tar stor del av tiden, så låt oss ta hand om detta jobbiga. Meddela vid offerten att du vill ha studentrabatt.

Alla skall känna sig välkomna till oss. Allt skall vi göra för att få dig belåten och nöjd. Genom våra generösa öppettider så kan du kontakta oss dygnet runt. Att begära offert kostar inget och är inte bindande på något sätt.