Flyttstäd vad ingår?

Flyttstäd – vad ingår?

Flyttstäd – vad ingår?

Allt fler svenskar inser fördelarna med att överlåta flyttstädningen till en professionell städfirma. Men vad ingår egentligen vid ett flyttstäd? Nedan reder vi ut för allt som ingår när du väljer att överlåta städningen till oss på Jourstäd!

Detta ingår i vår flyttstädning boka komplett flyttstäd

Komplett flyttstäd. För oss är det av största vikt att du vet vad som ingår i flyttstädningen. Nedan följer därför en komplett lista över de uppgifter som är inkluderade när du anlitar oss på Jourstäd:

Städning av köket

I köket genomför vi en grundlig rengöring av din spis. Något som inkluderar såväl ovan- som undersida samt sidor och väggar. Utöver detta rengör vi även kokplattor, spisfläkt, kåpa, filter (om möjligt), respektive ugn, värmeskåp, plåtar och galler.

Finns det några fönster i köket putsar vi upp dessa om väder och förhållandena tillåter. Kyl- och frys rengörs både in- och utvändigt, vilket däremot förutsätter att de har frostats av innan. Även element, innerdörrar, skåp och skafferier, garderober, eluttag, väggar, tak och golv rengörs från smuts och damm.

Städning av badrum

Badrum och toaletter är oftast de viktigaste utrymmena att rengöra grundligt. Vid flyttstädningen ser vi därför till att avkalka de ytor som går.

Självfallet rengör vi även toalettstolar, tvättställ och badkar. Som om detta inte vore nog rensar vi golvbrunnarna och skrubbar av kakelväggar.

Städning av övriga rum

Utöver kök och badrum måste givets övriga rum också rengöras. I vardagsrum, sovrum och hall ser vi därför till att putsa rent eventuella fönster, rengöra element, golv, dörrar, skåp och garderober, samt eluttag, väggar och tak.

Detta ingår inte vid flyttstäd

  • Bortforsling av möblemang, sopor och liknande.
  • Borttagning av klistermärken, häftmassa, tejp eller liknande som kan finnas på dörrar, väggar och snickerier.
  • Nikotinskadade objekt. Dessa kan däremot tas om hand till en extra kostnad (efter inspektion).

Vi hoppas att du nu har bättre koll på vad som ingår vid flyttstäd. Om du önskar hjälp med detta, kan du med fördel vända dig till oss på Jourstäd. Vi erbjuder professionell flyttstädning över hela Sverige!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67