Flyttstädning Borås

Flyttstädning Borås

Letar du efter någon som kan ta hand om flyttstädningen? Att flytta är ett stort projekt som kräver mycket planer i genomförandet, det är många saker som måste klaffa i tidsschemat och det finns ofta inget utrymme för förseningar och strul. Det behöver dock inte vara så, ett snabbt sätt att spara in tid och energi på är att anlita någon som tar hand om flyttstädningen åt en. Här råder det ett generellt missförstånd dock om att det skulle vara kostsamt och omständigheten att hyra in en städfirma. Faktum är att det inte alls behöver vara så – speciellt inte om du väljer att anlita oss på Jourstäd Sverige för att ta hand om din flyttstädning i Borås!

Därför ska du välja oss

Vi arbetar alltid med dig som kund i centrum för verksamheten. Det är vår övertygelse att en nöjd kund nås bäst genom en hög grad av förståelse, anpassningsbarhet och ett från grunden genomgående kvalitativt arbete. Bakgrunden till varför behovet av en städfirma uppstår kan se olika ut för olika personer och företag, oavsett så ska du kunna känna att du får en hjälp och service som du efterfrågar hos oss på Jourstäd Sverige. Vi som arbetar på Jourstäd har alla lång och gedigen yrkeserfarenhet och sätter resultat framför allt annat.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Borås, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Detta ingår i din flyttstädning i Borås

En flyttstädning är en komplett genomgång av samtliga ytor i bostaden eller kontoret. Flyttstädningen är viktig att den blir ordentligt genomförd och det brukar höra till att man genomför följande moment:

  • Dammsugning och moppning av golv.
  • Rengöring av kyl- och frys samt övrig armatur i köket.
  • Rengöring av ugn och spis, både in- och utvändigt.
  • Rengöring av fönster och väggar
  • Rengöring av badrum inklusive dusch, badkar och toalett.

Välj oss på Jourstäd Sverige

När du är i behov av flyttstädning, eller någon annan typ av städtjänst för den delen, ta då kontakt med oss på Jourstäd Sverige. Du når oss antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar direkt på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina behov och önskemål – vi på Jourstäd är din städfirma i Borås!