Flyttstädning Bromma Nacka Lidingö

Flyttstädning Bromma Nacka Lidingö

Flyttstädning Bromma Nacka Lidingö

Flyttstädning Bromma Nacka Lidingö till rätt pris. Vi erbjuder prisvärd flyttstädning i Bromma, Nacka och Lidingö. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ städning till ett rimligt pris. Vi har erfaren personal som är noggranna och effektiva i sitt arbete. Vårt team använder professionella städprodukter och utrustning för att säkerställa att ditt hem blir skinande rent. Vi tar hand om alla städuppgifter, inklusive dammsugning, dammtorkning, rengöring av kök och badrum, samt fönsterputsning. Du kan lita på oss för att göra din flyttstädning till en smidig och stressfri upplevelse. Kontakta oss idag för att boka din prisvärda flyttstädning.

– Flyttstädning erbjuds i områdena Bromma, Nacka och Lidingö.
– Det är en tjänst som erbjuds för att underlätta vid flytt och säkerställa att bostaden lämnas i gott skick.
– Det är en lyxig tjänst som erbjuds för att ge kunderna en smidig och bekväm flyttupplevelse.
– Tjänsten kan inkludera rengöring av hela bostaden, inklusive golv, väggar, kök och badrum.
– Målet är att lämna bostaden i perfekt skick för nästa boende.

Flyttstädning i Stockholm i orterna Bromma, Nacka och Lidingö bokar ni smidigt online. Låga priser har vi levererat under årtionden i Sveriges huvudstad. Många objekt har vi lämnat skinande rena genom åren. Att lämna generösa garantier har alltid varit vårt mål. Som kund skall du känna dig trygg i att anlita oss.

Frågor som vi ofta får.

 • Ingår fönsterputsning i era flyttstädningar? Ja självklart ingår detta. Gäller då bostaden och inte eventuella balkonger eller verandor, men dessa kan bokas separat som tillägg. Priset får ni i offerten innan.
 • Flyttstädar ni även helger? Vi städar 7 dagar i veckan.
 • Måste jag möta upp er? Beror helt på om du måste det pga tagg eller liknande. Annars kommer vi överens innan flyttstädningen skall utföras. Smidigt löser vi det på bästa sätt.
 • Hur bokar man era flyttstädningar? Via vårt smidiga bokningsformulär.

Att vi fått förmånen att vara i Sveriges huvudstad och leverera tjänster, känns spännande och utmanande.

Flyttstädningar i Bromma

Boka era prisvärda flyttstädningar i Bromma. Kanske har du just flyttat ut från din bostad? Du brinner av iver att komma in i din nya bostad. Att då känna att detta med att göra bostaden ren efter dig känns jobbigt. Att göra övermäktiga saker som en städfirma gör billigt och på kort tid är bättre att anlita. Van personal som inte gör annat under dagarna, tar hand om din bostad och gör den godkänd för besiktning.

Våra generösa priser och garantier gör att det knappast löns att städa själv. Med dagens halva pris på arbetskostnaden, lönar det sig bättre att du är på jobbet och tjänar mer pengar. För inte är det många som brinner för att städa. Sedan man lämnat en bostad känns det tröstlöst. Man vill in i sin nya bostad och piffa till den på bästa sätt.

Flyttstädningar i Nacka

Många flyttar har vi varit inblandade i. De som lämnar sin bostad i Nacka kontaktar oss gärna. De kanske har hört att vi levererar kvalitét på alla våra städningar. Eller kanske att anlita en prisvärd firma i Nacka för din flyttstädning.

Anledningarna kan vara många, och att anlita proffs som hjälper er är vanligt idag. Inget man behöver skämmas över. Många av våra kunder i Nacka uppskattar just vår tillgänglighet. Att kunna boka oss under dygnets alla timmar, är en självklarhet för oss.

Flyttstädningar i Lidingö

Många flyttar i Lidingö, det glädjer oss som säljer just tjänster som passar er. Att kunna ge er en väl utförd städning är för oss det finaste vi kan erbjuda. Innan vi startade städfirma så flyttade även vi. På den tiden fanns det inte lika många alternativ som idag. Idag har vi fått det så enkelt att vi bara söker på internet efter ordet.

Detta har fått oss att anpassa oss efter den it värld vi befinner oss i. Att ha öppet på tider som passar kunderna känns viktigt. Leverera smidiga sätt att kontakta oss, och inte minst att boka oss. Allt detta är saker vi dagligdags jobbar med. Hela tiden en strävan framåt mot nya mål är utmanande.

Jobbar gör vi i hela Stockholm

Städfirman våran finns i hela Stockholm. Anställda som är genuint duktiga, välutbildade som brinner för sitt jobb. Mycket fokus lägger vi på att hitta just den perfekta arbetaren. Den vi anställer för att jobba åt oss skall ha dessa egenskaper nedan.

 • Stresstålig
 • Älska sitt jobb
 • Vilja växa och utvecklas med oss

Dessa egenskaper har vi hittat i all personal som levererar dig som kund det utförda uppdraget. Att hela tiden sträva efter att ha den allra bästa personalen, borgar för att företaget kan växa och bli större och större. Sen har vi såklart er kunder att tacka för att ni gett oss förtroendet. Allt gör vi för att du som slutkund skall känna att du valt rätt i denna djungel. Allt skall vi göra för att du skall känna dig nöjd och belåten.

Vad behöver du som kund tänka på innan vi utför din flyttstädning?

 • Att stänga kyl och frys så dessa kan torkas ur.
 • Vara noga i bokningen och skriva rätt uppgifter.
 • Meddela om det är något speciellt vi behöver veta innan, spruckna fönster eller dörrar man öppnar på något speciellt vis?
 • Se till att det är tömt överallt.
 • Titta en extra gång att ni fått med er allt.
 • Tyvärr händer det ibland att kunder som bokat stängt av elen. Detta gör kunderna såklart utan att tänka på det. Kommer vi då till en bostad och inte kan dammsuga, så blir det självklart omöjligt att flyttstäda på rätt sätt.
 • De gånger detta händer så meddelar vi dig som beställare. Att då vara tillgänglig är av stor vikt. Kanske kan du på jobbet ha telefonen ljudlös, med vibration på. För att den dagen du bokat oss så måste du finnas tillgänglig om frågor uppstår.
 • Ibland kan det vara brist på parkering för oss i ditt område. Då uppskattar vi stort om vi kan låna din parkering. Sen sist men inte minst, behövs det ett parkeringstillstånd? Lägg isåfall fram det till oss.
 • Självklart så finns det hur mycket som helst att skriva, om vad du som beställare kan göra för oss. Vi uppskattar allt det du gör för att underlätta. Det spar tid för oss och gör att tiden kan läggas på att få din bostad skinande ren istället.
 • Vid alla bokningar så ingår gratis en nöjd kund garanti på en hel vecka. Detta innebär att vi gratis gör om eventuella brister i städningen. Att anlita oss skall kännas tryggt för dig som kund. Vårt mål är alltid att göra vårt yttersta för dig.

Välkomna alla i Stockholmsorterna Bromma, Nacka och Lidingö, samt självklart alla områden. Våran städfirma vill kunna ge er det allra bästa inom våra tjänster. Privatperson eller företagare spelar ingen roll. Alla är lika välkomna till oss.

Firman som har fullservice tjänster där du som kund är i fokus. Att som kund vara i främsta rummet är vårt mål. Har du frågor eller vill anlita oss? Tveka inte att kontakta oss dygnet runt. Hjärtligt välkommen skall du vara.