Flyttstädning en viktig del av en bostadsaffär

Flyttstädning en viktig del av en bostadsaffär

Flyttstädning en viktig del av en bostadsaffär

Många glömmer ofta bort det viktiga i att utföra en grundlig flyttstädning efter en framgångsrik bostadsaffär. Just detta att flyttstäda är något som nästa inflyttande har rätt att kräva. En självklarhet för de flesta.

Visst kan man städa själv vid en bostadsförsäljning, men ofta är det både enklare och smidigare att anlita proffs för detta. Så blir det perfekt resultat och ni  kan istället koncentrera er på att komma in i den nya bostaden.

Vad tjänar jag som kund på att anlita en städfirma?

När du anlitas oss för din flyttstädning som privatperson så kan du nyttja RUT-avdraget som gör att du får 50 % rabatt på arbetskostnaden. Det gör att betalar du 4000 kr i arbetskostnad så får du en faktura på enbart 2000 kr i arbetskostnad.

Detta gör att det ofta lönar sig mer att anlita oss för din flyttstädning och istället jobba på ditt ordinarie jobb. Sen slipper du alla bekymmer med omstädningar som kan var väldigt frustrerande om du som kund inte fullt ut har samma vana som vi aktörer inom detta område.

Ingår det fönsterputsning i denna tjänst flyttstädning för mig som säljare?

Absolut så ingår det fönsterputsning då temperaturen tillåter. Vi använder medel vis minusgrader som gör att vi kan putsa ner mot -5 grader. Spolarvätska är vår favorit vintertid. Just inglasade altaner och balkonger som är inglasade håller alltid en lägre tempuratur då bostaden inte strålar ut värme på samma sätt som i bostaden.

Enda kravet vi har i detta med fönsterputsning är att det skall gå komma åt och öppna fönstrena utan att man skall måsta ha specielaverktyg. Takfönster som ibland förekommer kan var svåra att både öppna och stänga, samt att det tyvärr kan bli läckage utifrån då dessa kanske inte öppnats under många år. Samt all lister kan ha torkat eller fastnad så det bli läckage efteråt.

Hur kan jag enklast komma i kontakt med er och boka flyttstädning?

Enklast är att du kontaktar oss via vår kontaktsida. Där når du oss på alla dygnets timmar. Vi svarar på dina frågor och ger dig gratis offert utan krav att du måste boka. Men fler och fler ser att vi levererar kvalitèt till bästa tänkbara pris.

Vi vill finnas till för dig som kund och vi välkomnar alla att boka oss på tider som känns bekväma även för er. Självklart kan ni även ringa eller skicka e-post och med fördel använda våra formulär.

 

Öppet dygnet runt!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67