Flyttstädning Göteborg

Är du i behov av flyttstädning i Göteborg eller någon annan typ av städtjänst? Då ska du ta kontakt med oss på Jourstäd Sverige. Vi har lång och gedigen erfarenhet av flyttstädning i Göteborg och erbjuder våra kunder en kvalitativt utförd tjänst till rätt pris. Hos oss står du som kund alltid i centrum och vi anser oss aldrig vara färdiga med ett jobb förrän du som kund är nöjd med det uppnådda resultatet. Flyttstädning är inte roligt och det är svårt att få loss tid till flytten redan som det är. När du anlitar oss på Jourstäd Sverige så kan du känna dig säker på att du får en väl utförd flyttstädning utan krångel och till ett rättvist pris – det behöver inte kosta mer.

Vi samarbetar med både mäklare och kvartersvärdar som rekommenderar oss till sina utflyttande hyresgäster. Vi säkerställer att din flyttstädning utförs till full belåtenhet. Anlita oss om du vill ha flyttstädningen utförd med finess.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadningar-Flyttstadning-Flyttstad-Goteborg

Städfirma Göteborg

Vi städar i Göteborg. Allt inom städning erbjuds till attraktiva priser. Vi erbjuder alla tänkbara städtjänster och vi har Göteborgs bästa priser. Så kontakta oss för en gratis offert. Vi nås dygnet runt. Så välkommen med din bokning.

Byggstädning Göteborg

Nu kan ni boka byggstädning i Göteborg. Prisvärd byggstädning där du som kund kan anlita oss dygnet runt. Vi har bemanning på dygnets alla timmar. Så välkommen att kontakta oss för en gratis offert.

Dödsbostädning & dödsbotömning

Vi tömmer ditt dödsbo vid dödsfall. Vi har låga prisvärda priser som gör att du tryggt kan anlita oss. Självklart bevarar vi er integritet på fullaste allvar. GDPR lagen följer vi till punkt & pricka. Allt som ni bokar via oss stannar hos oss. Välkommen för gratis offert.

Prisvärd flyttstäd i Göteborg

Vill du ha kvalitet till rätt pris så passa på att boka din flyttstädning med oss så får du bästa tänkbara pris. Vi har bra pris på alla våra flyttstädningar och det för att alla skall ha råd med flyttstädning i Göteborg. Vi sätter pris efter kvadratmeteryta och erbjuder gratis offert dygnet runt. Kvalitet till rätt pris helt enkelt. Skicka in en offert så har du svar på en liten stund.

Så arbetar vi på Jourstäd Sverige

Hela vår verksamhet utgår alltid från dig som kund. En nöjd kund är alltid det bästa kvittot på ett väl utfört arbete och alla vi som arbetar på Jourstäd Sverige har gedigen erfarenhet och utbildning av och inom städning. Vi är även en miljövänlig städfirma och använder oss endast av miljövänliga medel och redskap i vårt dagliga arbete. Att kunden känner sig nöjd med det uppnådda resultatet är alltid a och o – vi anpassar oss efter dig i Göteborg.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Göteborg, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Våra tjänster

  • Flyttstädning – vi tar hand om din bostad eller ditt kontor och gör det fint inför flytt. Vi går över samtliga ytor och ser till att fastigheten lämnas i toppskick till den nya hyresgästen eller ägaren.
  • Hemstädning – vi erbjuder hemstädning på ett flertal platser över hela landet och anpassar tjänstens innehåll efter vad du har för behov, antal gånger vi kommer och städar är så klart också flexibelt i fråga om vad du anser dig själv behöva.
  • Fönsterputsning – vi putsar och rengör dina fönster hemma eller på kontoret. Vi rengör och putsar även inglasade balkonger och verandor med mera.
  • Flytthjälp – vi erbjuder även flytthjälp och de som arbetar på vår flyttfirma har alla de försäkringar och certifieringar som krävs för att utföra arbetet.
  • Dödsbostädning – behöver ni hjälp med städning av dödsbo ska ni vända er till oss på Jourstäd Sverige. Vi förstår att dödsbon kan vara känsliga och det kan därför vara skönt att någon annan tar hand om städningen. Vi har även samarbete med ett stort antal begravningsbyråer över hela landet som kan rekommendera oss på Jourstäd Sverige.
  • Byggstädning – vi på Jourstäd Sverige kan bistå er med sanering och byggstädning efter inköp av nytt hus, kontor, produktionslokal eller renovering.
  • Studentstädning – vi erbjuder alla studenter ett förmånligt pris på kvalitativ studentstädning – ett allt mer populärt inslag.

Välj oss för din flyttstädning i Göteborg

När du vill ha en städfirma som bryr sig, välj då oss på Jourstäd Sverige. Hos oss får du skräddarsydda städtjänster tillgängliga över hela Sverige, vi sätter alltid dig som kund i centrum av vår verksamhet och med rätt prissättning på ett kvalitativt utfört arbete kan vi garantera dig ett väl utfört arbete genomfört av proffs från oss på Jourstäd Sverige.

Välj oss på Jourstäd Sverige – vi hjälper dig med flyttstädningen i Göteborg!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67