Flyttstädning Halmstad

Flyttstädning Halmstad

När du behöver flyttstädning i Halmstad så ska du vända dig till oss på Jourstäd Sverige, med ett genomgående kundtänk som genomsyrar hela vår verksamhet och ett anpassningsbart utbud av tjänster så garanterar vi dig en trygg och prisvärd upplevelse med oss.

Därför ska du välja oss till flyttstädningen

Att flytta är påfrestande och kan lätt leda till stress och ansträngning på relationer. Bakom de positiva känslor som en flytt är laddad med finns där oftast alltid en underliggande stress och oro – både för företag och privatpersoner. När du anlitar oss på Jourstäd Sverige för att hjälpa dig med flyttstädning i Halmstad så ger detta dig utrymme för annat, och tid att fokusera på de mer roliga delarna kring flytten.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Halmstad, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Så arbetar vi på Jourstäd Sverige

Hela vår verksamhet utgår alltid från dig som kund. En nöjd kund är alltid det bästa kvittot på ett väl utfört arbete och alla vi som arbetar på Jourstäd Sverige har gedigen erfarenhet och utbildning av och inom städning. Vi är även en miljövänlig städfirma och använder oss endast av miljövänliga medel och redskap i vårt dagliga arbete, att kunden känner sig nöjd med det uppnådda resultatet är alltid a och o – vi anpassar oss efter dig.

Våra tjänster

Utöver flyttstädning kan vi på Jourstäd Sverige även bistå dig i Halmstad med en rad andra städ- och hushållsnära tjänster. Självklart är alla våra tjänster anpassningsbara efter dig som kund och dina unika behov. Här nedan ser du några av de tjänster vi utför:

  • Flyttstädning – vi tar hand om din bostad eller ditt kontor och gör det fint inför flytt. Vi går över samtliga ytor och ser till att fastigheten lämnas i toppskick till den nya hyresgästen eller ägaren.
  • Hemstädning – vi erbjuder hemstädning på ett flertal platser över hela landet och anpassar tjänstens innehåll efter vad du har för behov, antal gånger vi kommer och städar är så klart också flexibelt i fråga om vad du anser dig själv behöva.
  • Fönsterputsning – vi putsar och rengör dina fönster hemma eller på kontoret. Vi rengör och putsar även inglasade balkonger och verandor med mera.
  • Flytthjälp – vi erbjuder även flytthjälp och de som arbetar på vår flyttfirma har alla de försäkringar och certifieringar som krävs för att utföra arbetet.

Ta kontakt med oss på Jourstäd Sverige – vi hjälper dig med flyttstädning i Halmstad!