Flyttstädning Helsingborg

Flyttstädning Helsingborg

När du är i behov av flyttstädning i Helsingborg ska du vända dig till oss på Jourstäd Sverige. Med oss så får du en flyttstädning som lever upp till kraven och genom lång erfarenhet och gedigen kompetens kan vi garantera att du kommer att bli nöjd med det utförda resultatet.

Därför ska du välja oss för flyttstädning

Att flytta är ett stort projekt och det är mycket att tänka på kring en flytt, det sista man vill vare sig man är en privatperson eller ett företag som flyttar, är att det ska bli så pass mycket stress att det går ut över annat i vardagen, arbetet och livet.

Vi på Jourstäd Sverige arbetar alltid med ett tydligt kundfokus i centrum för vår verksamhet och förstår att alla kunder har sina unika behov. Därför kan vi anpassa våra tjänster i väldigt hög grad så att de på bästa sätt uppfyller just dina krav och tillgodoser dina önskemål.

Vi finns där för dig i Helsingborg

Vi tror som sagt på en nära kundrelation och när du anlitar oss så kan du göra det med säkerhet om att du alltid får bästa resultat på den utförda tjänsten.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Helsingborg, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Detta ingår i din flyttstädning i Helsingborg

En flyttstädning är en komplett genomgång av samtliga ytor i bostaden eller kontoret. Flyttstädningen är viktig att den blir ordentligt genomförd och det brukar höra till att man genomför följande moment:

  • Dammsugning och moppning av golv.
  • Rengöring av kyl- och frys samt övrig armatur i köket.
  • Rengöring av ugn och spis, både in- och utvändigt.
  • Rengöring av fönster och väggar
  • Rengöring av badrum inklusive dusch, badkar och toalett.

Välj oss på Jourstäd Sverige

När du är i behov av flyttstädning i Helsingborg eller någon annan städtjänst, ta då kontakt med oss på Jourstäd Sverige så får du en städfirma att räkna med. Vi besvarar gärna frågor om vårt tjänsteutbud, offerter och hur vi på bästa sätt kan hjälpa just dig. Kontakta oss redan nu genom att ringa eller maila oss, alternativt använd dig av det kontaktformulär som du hittar här på vår hemsida.

Jourstäd Sverige – vi tar hand om din flyttstädning i Helsingborg!