Flyttstädning Göteborg

Flyttstädning i Göteborg

Är du i behov av flyttstädning i Göteborg eller någon annan typ av städtjänst? Då ska du ta kontakt med oss på Jourstäd Sverige. Vi har lång och gedigen erfarenhet av flyttstädning i Göteborg och erbjuder våra kunder en kvalitativt utförd tjänst till rätt pris. Hos oss står du som kund alltid i centrum och vi anser oss aldrig vara färdiga med ett jobb förrän du som kund är nöjd med det uppnådda resultatet.

Flyttstädning är inte roligt och det är svårt att få loss tid till flytten redan som det är. När du anlitar oss på Jourstäd Sverige så kan du känna dig säker på att du får en väl utförd flyttstädning utan krångel och till ett rättvist pris – det behöver inte kosta.

Så arbetar vi på Jourstäd Sverige

Hela vår verksamhet utgår alltid från dig som kund. En nöjd kund är alltid det bästa kvittot på ett väl utfört arbete och alla vi som arbetar på Jourstäd Sverige har gedigen erfarenhet och utbildning av och inom städning. Vi är även en miljövänlig städfirma och använder oss endast av miljövänliga medel och redskap i vårt dagliga arbete. Att kunden känner sig nöjd med det uppnådda resultatet är alltid a och o – vi anpassar oss efter dig i Göteborg.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Göteborg, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Våra tjänster

  • Flyttstädning – vi tar hand om din bostad eller ditt kontor och gör det fint inför flytt. Vi går över samtliga ytor och ser till att fastigheten lämnas i toppskick till den nya hyresgästen eller ägaren.
  • Hemstädning – vi erbjuder hemstädning på ett flertal platser över hela landet och anpassar tjänstens innehåll efter vad du har för behov, antal gånger vi kommer och städar är så klart också flexibelt i fråga om vad du anser dig själv behöva.
  • Fönsterputsning – vi putsar och rengör dina fönster hemma eller på kontoret. Vi rengör och putsar även inglasade balkonger och verandor med mera.
  • Flytthjälp – vi erbjuder även flytthjälp och de som arbetar på vår flyttfirma har alla de försäkringar och certifieringar som krävs för att utföra arbetet.
  • Dödsbostädning – behöver ni hjälp med städning av dödsbo ska ni vända er till oss på Jourstäd Sverige. Vi förstår att dödsbon kan vara känsliga och det kan därför vara skönt att någon annan tar hand om städningen. Vi har även samarbete med ett stort antal begravningsbyråer över hela landet som kan rekommendera oss på Jourstäd Sverige.
  • Byggstädning – vi på Jourstäd Sverige kan bistå er med sanering och byggstädning efter inköp av nytt hus, kontor, produktionslokal eller renovering.
  • Studentstädning – vi erbjuder alla studenter ett förmånligt pris på kvalitativ studentstädning – ett allt mer populärt inslag.

Välj oss för din flyttstädning i Göteborg

När du vill ha en städfirma som bryr sig, välj då oss på Jourstäd Sverige. Hos oss får du skräddarsydda städtjänster tillgängliga över hela Sverige, vi sätter alltid dig som kund i centrum av vår verksamhet och med rätt prissättning på ett kvalitativt utfört arbete kan vi garantera dig ett väl utfört arbete genomfört av proffs från oss på Jourstäd Sverige.

Välj oss på Jourstäd Sverige – vi hjälper dig med flyttstädningen i Göteborg!