Flyttstädning Jönköping

Ska du flytta i Jönköping och är i behov av någon som kan hjälpa dig med flyttstädning? Hos oss på Jourstäd Sverige får du en kvalitativt genomförd flyttstädning till ett rättvist pris och vi arbetar alltid med ett tydligt kundfokus i centrum för vår verksamhet. Vi förstår att det är mycket att tänka på kring en flytt, både som företagare och privatperson, och därför vill vi slå hål på myten om att det skulle vara dyrt att anlita någon som tar hand om flyttstädningen. Med oss på Jourstäd får du möjlighet att lägga energi på annat under din flytt medans vi tar hand om städningen.

Prisvärd städning

Vi erbjuder prisvärd städning där du kan boka det som passar dig och dina behov. Vi försöker att ge alla bra pris på alla våra städtjänster. Vi erbjuder allt som har med städning att göra. Kanske vill du ha hemstädning eller enstaka städningar? Vad du än önskar så skall vi tillgodose dina behov med attraktiva prisbilder.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Flyttstad-Flyttstadningar-Jonkoping

Flyttstädning – därför är det viktigt

Att flyttstäda ingår ofta i ett hyreskontrakt, det brukar stå specificerat vilka ytor som ska tas om hand och hur omfattande städningen ska vara. Nedan följer en lista över moment som brukar ingå i en flyttstädning:

 • Dammsugning och moppning av golv.
 • Rengöring av kyl- och frys samt övrig armatur i köket.
 • Rengöring av ugn och spis, både in- och utvändigt.
 • Rengöring av fönster och väggar
 • Rengöring av badrum inklusive dusch, badkar och toalett.

När du anlitar oss på Jourstäd Sverige för att flyttstäda åt dig så får du alltid hjälp av personal med gedigen kompetens och vi arbetar med ett genomsyrande miljötänk där vi försöker anpassa material- och metoder så att de ska få så liten effekt på vår miljö som möjligt.

Dödsbotömning & dödsbostädning

Då det tråkiga inträffat som ett dödsfall innebär så kan vi bistå dig med allt inom tömning & städning av ert dödsbo. Våra många år borgar för att du skall få en tjänst som lever upp till dina förväntningar. Vi har personal som servar dig dygnet runt och vi har samma låga priser på dygnets alla timmar för att era uppdrag skall utföras till er belåtenhet. Kontakta oss förutsättningslöst för en gratis offert eller konsultation.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Jönköping, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Vi erbjuder mer än bara flyttstädning i Jönköping

Utöver flyttstädning kan vi på Jourstäd även erbjuda våra kunder ett brett utbud av andra städtjänster i Jönköping. Är det någonting vi lärt oss under alla de år som vi har varit verksamma så är det att alla kunder har sina unika behov, därför kan vi anpassa våra tjänster i allra högsta grad till dig som kund och dina unika behov.

Nedan ser du de tjänster som vi på Jourstäd kan erbjuda till dig som privatperson eller företag:

 • Flyttstädning
 • Hemstädning
 • Fönsterputsning
 • Flytthjälp
 • Dödsbostädning
 • Byggstädning
 • Studentstädning

Städfirma Jönköping

Önskas städning av en prisvärd städfirma så kan ni kontakta oss. Vi levererar allt inom städservice till alla som vill ha städat av oss som har duktig personal och som kan ge er kvalitet på era bokade tjänster.

Byggstädning Jönköping

Självklart erbjuder vi byggstädningar till alla till bra priser och kvalitet. Både företag samt privatpersoner som dessutom kan nyttja RUT-avdraget är välkomna. Vi har rätta maskinerna och nås dygnet runt med snabba offerter. Välkommen till oss.

Boka flyttstädning

Flyttstädning till bästa tänkbara pris. Vi jobbar alla dagar i veckan med att hjälpa våra kunder efter en flytt från en bostad till en annan.

Hör av dig till oss på Jourstäd Sverige och boka din flyttstädning så hjälper vi dig med avlastning under flytten. Jourstäd Sverige – din städfirma i Jönköping!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67