Flyttstädning Karlstad

Bor du i Karlstad och behöver hjälp med flyttstädning? Att flytta är ett stort projekt och det är mycket att tänka på kring en flytt, då kan det vara skönt att få avlastning med de uppgifter och moment som inte nödvändigtvis kräver att det just är den som flyttar som utför – till exempel flyttstädningen. Alla vi som arbetar på Jourstäd Sverige har lång samt gedigen erfarenhet och kompetens inom städyrket. Vi garanterar dig bästa resultat med hjälp av precision och inarbetade rutiner. Vi håller hög kvalitet på våra städningar som gör att du som kund kan var nöjd efter utfört uppdrag.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Karlstad-Flyttstadningar-Flyttstad

Prisvärd flyttstädning i Karlstad

Boka billig flyttstädning i Karlstad med oss på Jourstäd Karlstad. I vårt pris ingår allt material och inga överraskningar. Sen har vi dessutom generösa garantier som ger dig som beställare trygghet efter din bokade flyttstäd. Jouröppet dygnet runt. Begär gratis offert av oss.

Med oss får du en omfattande flyttstädning

När du anlitar oss för att utföra din flyttstädning i Karlstad så får du en omfattande flyttstädning vars innehåll självklart kan anpassas efter unika krav som ställs av den enskilda uthyraren. Nedan ser du vad som normalt brukar ingå i vår flyttstädning:

  • Dammsugning och moppning av golv.
  • Rengöring av kyl- och frys samt övrig armatur i köket.
  • Rengöring av ugn och spis, både in- och utvändigt.
  • Rengöring av fönster och väggar
  • Rengöring av badrum inklusive dusch, badkar och toalett.

För att möta våra kunders krav har vi ett genomgående miljötänk implementerat på vår verksamhet där vi använder oss av miljövänliga tillvägagångssätt, produkter och metoder för att kunna ge dig som kund en kvalitativt utförd flyttstädning till rätt pris som också är snäll och skonsam mot miljön.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Karlstad, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Ett tjänsteutbud anpassat efter dig som kund

Utöver flyttstädning erbjuder vi även ett brett utbud av andra städtjänster i Karlstad. En av de vanligaste tjänster som allt fler väljer att anlita oss för är hemstädning. Med hemstädning får du ett unikt anpassat städschema där vi kommer hem till dig eller ditt kontor och städar med jämna mellanrum. Hur ofta och vilka moment du vill ska ingå i städningen är upp till dig som kund att bestämma.

Städfirma Karlstad

Vi erbjuder dig billiga städtjänster med hög kvalitet på alla våra tjänster. Vi har dessutom öppet dygnet runt för att det skall passa dig som kund att boka när du har möjlighet. Vi erbjuder dig allt inom städning som du önskar och lovar att göra ett gott jobb till bästa tänkbara pris.

Dödsbotömning & dödsbostädning

Vi bistår dig gärna med allt som du behöver hjälp med i dödsboet. Vi tömmer samt städar både bostaden och eventuella förråd eller andra utrymmen som du vill ha hjälp med. Sen städar vi dessa utrymmen noggrant till bästa tänkbara pris.

Kontakta oss för flyttstädning i Karlstad

Har du fler frågor om vårt tjänsteutbud? Eller vill du få offert på vår flyttstädning i Karlstad? Ta då kontakt med oss på Jourstäd Sverige. Vi är din städfirma!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67