Flyttstädning Lund

Ska du flytta och vill anlita någon som tar hand om flyttstädning i Lund? Då ska du vända dig till oss på Jourstäd Sverige. Med oss får du en städfirma som bryr sig och med kundnöjdhet som ledord i allt vi gör, så garanterar vi dig som kund hos oss ett kvalitativt utfört arbete till rätt pris. Vi jobbar med fasta priser på våra flyttstädningar. Vi erbjuder självklart gratis offert på dygnets alla timmar. Vill du ha kvalitèt till rätt pris så begär en gratis offert.

Vi har lång erfarenhet som gör att du som kund tryggt kan förlita dig på att anlita oss för din flyttstädning. Vi är ett företag som har bred spetskompetens och dessutom så har vi öppet dygnet runt för att kunna leverera kvalitetsstädningar till alla som önskar boka våra tjänster.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Lund-Flyttstad-Flyttstadningar

Vad kostar en flyttstädning i Lund?

En flyttstäd i Lund kostar efter kvm ytan och eventuella tillägg som kan var biutrymmen med mera. Om ni skickar in till oss ett e-postmeddelande så återkommer vi med pris för just ditt objekt. Ange dina kvadratmeterytor samt biytor så har du en offert inom några minuter. Detta kan vi garantera då vi har Jouröppet. Välkommen med din offertförfrågan.

Anlita någon som tar hand om flyttstädningen

Vare sig du är ett företag eller en privatperson så är en flytt i många fall en omständlig process med många delmoment som ska utföras rätt för att allting ska kunna flyta på så bra som möjligt. Det kan då vara skönt att bli avlastad i processen av att flytta med de uppgifter som inte nödvändigtvis kräver ditt utförande – som exempelvis flyttstädningen.

Städfirma Lund

Önskar du städning i lund till bra pris så kontakta oss på Jourstäd Lund så skall ditt hem bli skinande rent. Vår långa erfarenhet borgar för att du skall få en städservice som lever upp till dina förväntningar. Vi utför allt inom städning och har bred kompetens inom alla städtjänster. Självklart så kan du begära gratis offert på det du önskar boka.

Dödsbostädning & dödsbotömning Lund

Vi utför allt inom dödsbostädning & hjälper till med att tömma dödsboet om du önskar. Vi håller låga priser med hög kvalitet som gör att du tryggt kan anlita oss på Jourstäd Lund för att hjälpa er i denna svåra situation. Självklart har vi tystnadsplikt och för oss är det en självklarhet. Sen har ni frågor eller andra önskemål runt dödsbostädningen eller tömningen så är vi öppna för alla förslag.

Byggstädning Lund

Vi erbjuder klass och stil på alla våra byggstädningar. Sen att vi har låga priser är för våra kunder bara positivt och fördelaktigt på alla sätt och vis. Många har under åren funderat på hur vi kan ha så låga priser och vårt svar är alltid att vi väljer personal som är effektiva och snabba så då får du som kund ta del av våra låga priser.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Lund, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Så arbetar vi med flyttstädning i Lund

När du anlitar oss på Jourstäd Sverige för att ta hand om din flyttstädning i Lund så får du en genomgående städning som lämnar de lokaler du flyttar ut ur i toppskick. Det här brukar ingå i vår flyttstädning:

  • Dammsugning och moppning av golv.
  • Rengöring av kyl- och frys samt övrig armatur i köket.
  • Rengöring av ugn och spis, både in- och utvändigt.
  • Rengöring av fönster och väggar.
  • Rengöring av badrum inklusive dusch, badkar och toalett.
  • Sen städar vi efter speciella städlistor från Mäklarsamfundet.
  • Så bokar du flyttstädning med oss så är det rent i alla utrymmen.
  • Generösa garantier
  • Bra priser

Självklart kan vi anpassa vår flyttstädning efter unika krav som kan tänkas finnas från vissa föreningar och hyresvärdar.

Ta kontakt med oss på Jourstäd Sverige

När du vill ha hjälp med flyttstädning i Lund ska du vända dig till oss på Jourstäd Sverige. Vi ger dig service i världsklass och genom lång erfarenhet, gedigen kompetens och ett öga för detaljer garanterar vi dig ett skinande rent resultat.

Ta kontakt med oss på Jourstäd Sverige om du vill boka flyttstädning eller om du har fler frågor om vårt tjänsteutbud. Du når oss antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar direkt här på vår hemsida. Välj oss på Jourstäd Sverige när du behöver flyttstädning i Lund!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67