Flyttstädning Lund

Flyttstädning Lund

Ska du flytta och vill anlita någon som tar hand om flyttstädning i Lund? Då ska du vända dig till oss på Jourstäd Sverige. Med oss får du en städfirma som bryr sig och med kundnöjdhet som ledord i allt vi gör, så garanterar vi dig som kund hos oss ett kvalitativt utfört arbete till rätt pris.

Anlita någon som tar hand om flyttstädningen

Vare sig du är ett företag eller en privatperson så är en flytt i många fall en omständlig process med många delmoment som ska utföras rätt för att allting ska kunna flyta på så bra som möjligt. Det kan då vara skönt att bli avlastad i processen av att flytta med de uppgifter som inte nödvändigtvis kräver ditt utförande – som exempelvis flyttstädningen.

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Lund, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Så arbetar vi med flyttstädning i Lund

När du anlitar oss på Jourstäd Sverige för att ta hand om din flyttstädning i Lund så får du en genomgående städning som lämnar de lokaler du flyttar ut ur i toppskick. Det här brukar ingå i vår flyttstädning:

  • Dammsugning och moppning av golv.
  • Rengöring av kyl- och frys samt övrig armatur i köket.
  • Rengöring av ugn och spis, både in- och utvändigt.
  • Rengöring av fönster och väggar
  • Rengöring av badrum inklusive dusch, badkar och toalett.

Självklart kan vi anpassa vår flyttstädning efter unika krav som kan tänkas finnas från vissa föreningar och hyresvärdar.

Ta kontakt med oss på Jourstäd Sverige

När du vill ha hjälp med flyttstädning i Lund ska du vända dig till oss på Jourstäd Sverige. Vi ger dig service i världsklass och genom lång erfarenhet, gedigen kompetens och ett öga för detaljer garanterar vi dig ett skinande rent resultat.

Ta kontakt med oss på Jourstäd Sverige om du vill boka flyttstädning eller om du har fler frågor om vårt tjänsteutbud. Du når oss antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar direkt här på vår hemsida. Välj oss på Jourstäd Sverige när du behöver flyttstädning i Lund!