Flyttstädning Malmö

Är du eller ni i behov av flyttstädning i Malmö? Då ska ni kontakta oss på Jourstäd Sverige, hos oss står du som kund alltid i centrum av verksamheten och vi ser en nöjd kund som det yttersta beviset på ett väl utfört och lyckat arbete. Att det skulle vara dyrt att anställa en firma för flyttstädning är en bestående myt, och faktum är att det inte alls behöver vara så om du vet var du ska vända dig – till oss på Jourstäd Sverige. Med oss får du ett kvalitativt utfört arbete till ett rättvist pris utfört av proffs med lång erfarenhet av städbranschen. Med ett genomgående miljötänk i den dagliga verksamheten och i de val av material och metoder som vi använder oss av får du en arbetsplats eller ett hem som är rent.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Lund-Flyttstad-Flyttstadningar

Flyttstäd med bra pris och garanti

Vi har bra priser på flyttstädning. Vi kan hålla dessa låga priser just för att vi håller nere våra löpande kostnader och genom det så erbjuds alla våra flyttstädningar till fantastiska priser. Vad en flyttstädning kostar beror på antal kvadratmeter yta samt eventuella tillägg som balkonger samt förråd mm. Så våra flyttstädningar håller hög kvalitet till bästa pris.

Så arbetar vi på Jourstäd Sverige

Vi på Jourstäd Sverige arbetar alltid med ett kundfokus som fundament och en löpande tråd genom allt vi gör. Att anlita oss ska kännas tryggt och enkelt och vi anpassar alltid våra städtjänster efter dina behov i Malmö. Anledningarna till att man känner att man vill ha avlastning med städningen kan se olika ut. Kanske är du inte längre kapabel till att ta hand om ditt hushåll eller helt enkelt saknar tid/vill få mer tid över till någonting annat. Är du företagare som är i behov av kontorsstädning för att skapa en mer trivsam och hälsosam arbetsmiljö kan vi på Jourstäd Sverige självklart också hjälpa dig.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Malmö, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Därför är din flyttstädning i Malmö viktig

Att flytta är ett stort projekt som ofta kräver både planering och engagemang. Det är i många fall redan tillräckligt mycket att tänka på inför flytten i fråga om administrativa sysslor, adressändringar och bankärenden som det är, och det kan därför vara skönt att anlita någon annan för att ta hand om det mindre tråkiga och mer tidskrävande – flyttstädningen.

Våra tjänster

  • Flyttstädning – vi tar hand om din bostad eller ditt kontor och gör det fint inför flytt. Vi går över samtliga ytor och ser till att fastigheten lämnas i toppskick till den nya hyresgästen eller ägaren.
  • Hemstädning – vi erbjuder hemstädning på ett flertal platser över hela landet och anpassar tjänstens innehåll efter vad du har för behov, antal gånger vi kommer och städar är så klart också flexibelt i fråga om vad du anser dig själv behöva.
  • Fönsterputsning – vi putsar och rengör dina fönster hemma eller på kontoret. Vi rengör och putsar även inglasade balkonger och verandor med mera.
  • Flytthjälp – vi erbjuder även flytthjälp och de som arbetar på vår flyttfirma har alla de försäkringar och certifieringar som krävs för att utföra arbetet.
  • Dödsbostädning – behöver ni hjälp med städning av dödsbo ska ni vända er till oss på Jourstäd Sverige. Vi förstår att dödsbon kan vara känsliga och det kan därför vara skönt att någon annan tar hand om städningen. Vi har även samarbete med ett stort antal begravningsbyråer över hela landet som kan rekommendera oss på Jourstäd Sverige.
  • Dödsbotömning – Vi hjälper till vid städningen vid dödsfall och har bra priser och många års erfarenhet. Självklart så har vi tystnadsplikt.
  • Byggstädning – vi på Jourstäd Sverige kan bistå er med sanering och byggstädning efter inköp av nytt hus, kontor, produktionslokal eller renovering.
  • Studentstädning – vi erbjuder alla studenter ett förmånligt pris på kvalitativ studentstädning – ett allt mer populärt inslag.

Din prisvärda städfirma i Malmö

Vi erbjuder bra priser på alla våra städningar. Allt inom städning kan vi hjälpa till med och har generösa öppettider så du skall kunna kontakta oss på tider som känns bekvämt för dig.

Dödsbotömning & dödsbostädning

Vi hjälper till med allt inom dödsboet som att tömma och städa samt forsla bort saker om ni önskar. Många års vana gör att du som kund kan vända dig till oss med dina frågor och funderingar så skall vi hjälpa till med att lösa allt på ett smidigt och bra sätt.

Välj oss på Jourstäd Sverige

När du är i behov av flyttstädning i Malmö, eller om du är nyfiken på någon av våra andra tjänster – ta då kontakt med oss på Jourstäd Sverige, antingen via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar direkt här på vår hemsida.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67