Flyttstädning Öland

Flyttstädning Öland

Flyttstädning Öland. I vår flyttstädning erbjuder vi en garanti som sträcker sig över hela 7 dagar. Det innebär att om du inte är nöjd med resultatet av vår städning inom denna period, kan du kontakta oss och vi kommer att åtgärda eventuella brister utan extra kostnad. Vi strävar efter att ge våra kunder en högkvalitativ och pålitlig flyttstädningstjänst, och vår 7-dagars garanti är ett bevis på vårt engagemang för kundnöjdhet. Du kan vara trygg i att vi kommer att göra allt vi kan för att säkerställa att din bostad är skinande ren inför din flytt.

– Flyttstädning inkluderar en garanti på 7 dagar.
– Garantin ger kunderna trygghet och försäkrar att städningen är av hög kvalitet.
– Under garantiperioden kan kunderna kontakta oss om de inte är nöjda med städningen och vi kommer att åtgärda eventuella brister utan extra kostnad.
– Garantin visar vårt förtroende för vårt arbete och vår strävan efter att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Vad kostar en flyttstädning på Öland?

Vad kostar en flyttstädning på Öland

Vad kostar en flyttstädning på Öland?

En flyttstädning på Öland kan variera i pris beroende på olika faktorer. Det finns ingen fast prislista eftersom kostnaden beror på storleken på bostaden, dess skick och eventuella extra tjänster som kan krävas. Generellt sett kan en flyttstädning på Öland kosta mellan 1500 och 5000 kronor. Det är viktigt att kontakta olika städföretag för att få offerter och jämföra priser innan man bestämmer sig. Det kan också vara bra att ta reda på vilka tjänster som ingår i priset, som till exempel fönsterputsning, rengöring av vitvaror eller bortforsling av skräp.

Fönsterputs ingår i vår billiga flyttstäd

Vid beställning av vår billiga flyttstäd inkluderas fönsterputsning som en del av tjänsten. Detta innebär att vi tar hand om att rengöra dina fönster noggrant och effektivt. Du behöver inte oroa dig för att själv ta itu med denna uppgift under flyttstädningen. Vi strävar efter att erbjuda en komplett och bekväm service till våra kunder, och fönsterputsning är en viktig del av detta. Med vår hjälp kan du vara säker på att dina fönster kommer att vara skinande rena när du flyttar ut från din gamla bostad.