Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning tar tid och kan i mångt och mycket kännas som ett nödvändigt måste, men det behöver inte vara så. Genom att boka och anlita oss på Jourstäd Sverige får du en kvalitativt och professionellt utförd flyttstädning i Stockholm till rätt pris, bokar gör du snabbt och enkelt via vår hemsida, per telefon eller via e-post. Många års vana att städa efter kunder som bytt bostad gör att vi både prismässigt och kvalitetsmässigt matchar de flesta firmor.

En vanlig föreställning som finns vad gäller flyttstädning är att det skulle vara dyrt, men så är det absolut inte. Åtminstone inte om du väljer att boka din flyttstädning i Stockholm med Jourstäd Sverige.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Stocholm-Flyttstad-Flyttstadningar

Pris flyttstädning i Stockholm

Vill du ha kvalitet till bästa tänkbara pris när du bokar din flyttstädning så skall du begära en gratis offert av oss på Jourstäd Stockholm. Gratis offert levererar vi dygnet runt inom några minuter. Så är du prismedveten och vill ha en väl utförd flyttstädning så kontakta oss.

Städfirma Stockholm

Vi utför allt inom städning där du kan boka den tjänst du önskar. Vi har öppet dygnet runt så du skall kunna boka städning på dina villkor. Vi har alla tjänster du önskar boka och självklart kan du kontakta oss för en gratis offert. Vår personal har bred spetskompetens och kan ge dig valuta för pengarna.

Dödsbotömning & dödsbostädning

Boka dödsbostädning och dödsbostädning från oss direkt så får du bra pris på vår tjänst. Vi vill finnas till för er i denna svåra stund  och vi har tystnadsplikt för att värna om er integritet. Vi hjälper till med det ni önskar och ni kan begära gratis offert dygnet runt.

Vår affärsidé

Alla vi som arbetar på Jourstäd Sverige har lång utbildning och gedigen erfarenhet inom alla typer av städtjänster. Vi hjälper både företag och privatpersoner på ett rikstäckande plan med att förse dessa med en rad olika tjänster inom städning och lokalvård. Vi är en miljövänlig städfirma som alltid sätter kunden i centrum, att kunden känner sig nöjd med det uppnådda resultatet är alltid a och o – vi anpassar oss efter dig.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Stockholm, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Behoven kan se olika ut

Behovet av en extern städfirma kan se olika ut och motiveringen till varför man behöver städhjälp är individuell. Kanske har man på ålderns höst fått allt mer svårt för att ta hand om sin fastighet men vill ogärna flytta ut? Kanske saknas det helt enkelt tid i vardagen för att få städningen gjord? Eller om man som företagare bedriver en tidskrävande verksamhet men samtidigt värdesätter en ren och fräsch arbetsmiljö – anledningarna är oändliga och så är även behoven vi ser hos våra kunder.

Våra tjänster i Stockholm

  • Flyttstädning – vi tar hand om din bostad eller ditt kontor och gör det fint inför flytt. Vi går över samtliga ytor och ser till att fastigheten lämnas i toppskick till den nya hyresgästen eller ägaren.
  • Hemstädning – vi erbjuder hemstädning på ett flertal platser över hela landet och anpassar tjänstens innehåll efter vad du har för behov, antal gånger vi kommer och med flexibel städning.
  • Fönsterputsning – vi putsar och rengör dina fönster hemma eller på kontoret. Vi rengör och putsar även inglasade balkonger och verandor med mera.
  • Flytthjälp – vi erbjuder även flytthjälp och de som arbetar på vår flyttfirma har alla de försäkringar och certifieringar som krävs för att utföra arbetet.
  • Dödsbostädning – behöver ni hjälp med städning av dödsbo ska ni vända er till oss på Jourstäd Sverige. Vi förstår att dödsbon kan vara känsliga och det kan därför vara skönt att någon annan tar hand om städningen. Vi har även samarbete med ett stort antal begravningsbyråer över hela landet som kan rekommendera oss på Jourstäd Sverige.
  • Byggstädning – vi på Jourstäd Sverige kan bistå er med sanering och byggstädning efter inköp av nytt hus, kontor, produktionslokal eller renovering.
  • Studentstädning – vi erbjuder alla studenter ett förmånligt pris på kvalitativ studentstädning – ett allt mer populärt inslag.

Boka flyttstädning i Stockholm

Så om ni behöver hjälp med flyttstädning eller har frågor om någon av våra andra tjänster, ta då kontakt med oss på Jourstäd Sverige så hjälper vi er med att hitta rätt anpassad städtjänst för just er och era behov. Ni når oss via telefon, mail eller det kontaktformulär som finns här på vår hemsida.

Vi på Jourstäd Sverige är din städfirma i Stockholm!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67