Flyttstädning till rätt pris

Flyttstädning till rätt pris

Flyttstädning till rätt pris

Flyttstädning till rätt pris direkt.

Vi ser till att din lägenhet är ren, snygg och rymlig när den lämnas över till nästa ägare. Det finns många fördelar med att tänka på och förstå vad du behöver göra när du flyttar. Det sparar värdefull tid och gör att du kan fokusera på det som är viktigt: ditt nya hem. En ren och rymlig lägenhet, villa eller fastighet överlämnas till den nya ägaren/hyresgästen.

För att minimera risken för meningsskiljaktigheter mellan den avgående och den tillträdande hyresvärden/hyresgästen om städningens status, kontrollerar vi den färdiga städningen tillsammans med dig. Vi erbjuder garanti på alla våra tjänster för din trygghet!

Sen är det lika vanligt att hyresvärd eller inflyttare besiktigar städningen. För det är ju den som skall flytta in som skall vara nöjd.

Att tänka på inför din flyttstädning

Att tänka på inför din flyttstädning

Att tänka på inför din flyttstädning

Inflyttningsstädning tar vanligtvis en arbetsdag Se till att huset är tomt, att kylar och frysar är uppackade och avstängda. Om möbler har lämnats kvar i lägenheten eller huset behöver du ett 1,5 meter brett arbetsområde runt väggar och fönster.

Innan städningen påbörjas behöver du göra en inventering av alla gamla skador tillsammans med oss. Fönster som inte kan öppnas utan risk för att gå sönder kan endast rengöras från insidan. Dörrar med kvarvarande klistermärken bör om möjligt rengöras. Vi kan inte hållas ansvariga för färgskillnader som kan uppstå vid borttagning av klistermärken.

Städmaterial till er flyttstäd tillhandahåller vi

Alla nödvändiga verktyg för rengöring tillhandahålls. Om vår uppfattning om städobjektets skick skiljer sig från din, t.ex. vid ovanliga fläckar, kommer vi att kontakta dig innan arbetet påbörjas för att komma överens om rätt pris. Vi har en kvalitetsgaranti och kommer att reparera alla otillfredsställande aspekter. Klagomål måste göras inom sju dagar efter flytten. Klagomål som görs efter ditt godkännande kommer inte att beaktas.

Med oss blid din flyttstädning;

  • Prisvärd
  • Klar snabbt
  • Garanti