Flyttstädning Uppsala

Ska du eller ni flytta och är i behov av flyttstädning i Uppsala? Då ska ni kontakta oss på Jourstäd Sverige, vi har lång erfarenhet av flyttstädning och erbjuder våra tjänster på ett flertal orter över hela Sverige. Att flytta är ett stort projekt och mitt i flyttkaoset ska även flyttstädningen få plats i vardagspusslet, det kan då vara skönt att anlita någon som tar hand om just själva flyttstädningen så att du kan fokusera på allt annat och att vardagen fortsätter att flyta på så pass bra som möjligt – vare sig du är i behov av flyttstädning i egenskap av företagare eller privatperson.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstad-Uppsala-Flyttstadning-Flyttstadningar

Flyttstädning behöver inte vara dyrt

Vi erbjuder fantastiskt bra priser på våra flyttstädningar i Uppsala. Vi har inga dolda kostnader utan det pris du får för din flyttstädning är det pris som kommer på fakturan. Såvida det då inte är ett onormalt smutsat objekt. Vi försöker alltid att var det bästa alternativet både kvalitetsmässigt & prismässigt. Begär en gratis offert för din flyttstädning i Uppsala dygnet runt.

Därför ska du anlita oss på Jourstäd Sverige

Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och alla vi som arbetar på Jourstäd Sverige har lång erfarenhet och en gedigen bakgrund inom städbranschen. Vi förstår att alla våra kunders behov ser olika ut och kan därför i stor utsträckning skräddarsy våra tjänster efter dig som kund och dina önskemål. För det är just kunden som är central i vår verksamhet och kundnöjdhet är någonting som löper som en röd tråd genom hela vår verksamhet, så hur får man då en nöjd kund? För oss tror vi att en nöjd kund nås med hjälp av ett väl utfört arbete till rätt pris.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för att boka flyttstädning i Uppsala, få offert eller andra frågor.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Sverige AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Mer än bara flyttstädning

Utöver flyttstädning kan vi även erbjuda ett brett utbud av andra tjänster i Uppsala. Alla våra tjänster kan självklart anpassas efter dina önskemål och när det gäller hemstädning sätter vi alltid upp ett unikt schema för den unika kunden.

Våra tjänster

  • Flyttstädning
  • Hemstädning
  • Fönsterputsning
  • Flytthjälp
  • Dödsbostädning
  • Byggstädning
  • Studentstädning

Kundtrygghet i fokus – vi finns där 24/7

Vi tror som sagt på en nära kundrelation och när du anlitar oss på Jourstäd Sverige så kan du göra det med säkerhet om att du alltid får bästa resultat på den utförda tjänsten.

Prisvärd flyttstädning i Uppsala

Vi erbjuder bra pris på alla våra flyttstädningar. Vi försöker att hålla låga priser & bra kvalitet så att det skall passa alla att anlita oss för sin flyttstädning. Priserna baseras på ytan på objektet samt om du har biutrymmen som du önskar boka. Begär en gratis offert av oss på dygnets alla timmar.

Dödsbostädning & dödsbotömning

Vi erbjuder både dödsbostädning & dödsbostädning som vi utför på ett smidigt sätt för att underlätta för just dig. Vi vet att det är mycket som skall fungera i dessa svåra stunder och det är just där vi kommer in i bilden. Mycket praktiskt som skall lösas så det är stora fördelar att anlita oss som hjälpt till med dessa tjänster under många år.

Städfirma Uppsala

Prisvärd firma som levererar städtjänster som just du önskar boka. Vi utför allt inom städservice och vi är ett företag som arbetar brett och har många duktiga medarbetare som levererar både städning samt byggstädning, flyttstädning osv. Vi håller dessutom låga priser så att alla skall ha råd att anlita oss som städfirma.

Välj oss på Jourstäd Sverige

Oavsett hur dina behov av städning ser ut i Uppsala, om du enbart är i behov av flyttstädning eller är nyfiken på någon annan av våra tjänster så tveka inte att höra av er till oss för vidare information om hur vi arbetar och för att få offert. Du når oss alltid via telefon, mail eller det kontaktformulär som du hittar direkt via vår webbplats.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67