Flyttstädning

Jourstäd arbetar både med fasta priser på flyttstädning och även löpande pris då det efterfrågas. Inga dolda avgifter utan fast pris du fått gäller vid vår flyttstädning. Vid en flyttstädning ansvarar vi för att de inflyttande ska vara nöjda vid inflyttningen. Vår tjänst är heltäckande, men ett fåtal saker ingår ej; persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, klistermärken, tejp, häftmassa mm på målade ytor. Fönsterputsning ingår alltid när temperaturen tillåter. Vi lämnar en Nöjd Kund Garanti på all vår flyttstädning, denna kan nyttjas om hyresvärden eller den inflyttade inte är nöjd. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

Vi finns nu etablerade i hela Sverige. Vi erbjuder alla prisvärd flyttstädning och vi har många års vana av flyttstädning. Vår flyttstädning är komplett enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Vi har bemannad kundtjänst 7 dagar i veckan som ger er gratis offert dygnet runt.

Flyttstädningar till privatpersoner är avdragsgilla med 50% direkt på fakturan om man fyllt 18 år samt har rätt till RUT-avdraget. När det gäller dödsbostädning och tjänster kring dem så är dessa inte avdragsgilla. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Anlita oss om du önskar ha en bekymmersfri flyttstädning utförd enligt konstens alla regler.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Flyttstadning-Flyttstad

Vad ingår i flyttstädningen?

Din bostad måste vara helt tömd på både saker och sopor. Vi ber dig att även titta igenom alla skåp en extra gång innan vi kommer, detta för att säkerställa att det verkligen är tomt.

Om vi behöver en portkod ska detta meddelas oss i förväg. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd, gärna med öppna dörrar. Efter flyttstädning så slår vi på kyl och frys.

  • Kök – Rengöring av spis på ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.

  • Kök – diskbänk, skåp, väggar, golv Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök – övrigt Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element.
    Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall. Fönsterputsning (alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt: Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotinskadade och grovt nedsmutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Nöjd Kund Garanti lämnas och gäller sju dagar efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

SNABBOFFERT

Flyttstädningar erbjuds i hela Sverige

Behöver du hjälp med din flyttstädning var du än bor i Sverige så kan du anlita oss. Många års vana borgar för kvalitet på våra flyttstädningar. Sen att vi har bra priser gör inte saken sämre. Våra låga priser kan vi hålla just för att vi bedriver verksamheten kostnadseffektivt & köper in stora förpackningar av städmaterial & använder självklart miljömärkta produkter.

Boka din flyttstäd med oss

Önskar du anlita oss för din flyttstädning så når du oss på dygnets alla timmar 7 dagar i veckan. Vi vill finnas till för dig på tider som passar dig. Självklart är våra offerter helt gratis och de priser du får är det pris du betalar såvida det gäller ett normalt smutsat objekt. Välkommen med dina frågor eller offert så får du svar inom kort. Välkomna

Kanske har du redan fått en offert av oss? Isåfall bokar du direkt via detta formulär nedan.

BOKNINGSFORMULÄR

Du som vill kontakta oss för frågor eller har behov av att kontakta oss kan kontakta oss på årets alla dagar dygnet runt.