Fönsterputsning

Du som bor i Sverige har möjlighet att nyttja våra tjänster och vi har oftast speciellt bra erbjudande för studenter och pensionärer. Hjärtligt välkomna att höra av er för offert på fönsterputsning. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Vår Fönsterputsning

Jourstäd erbjuder all form av fönsterputsning i hela Sverige. Vi putsar vanliga fönsterglas, inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm.
Ni kan även anlita oss för fönsterputsning vid byggstädningar och renoveringar. För att vara flexibla erbjuder vi fasta priser på fönsterputsning årsvis höst och vår för de som önskar och åtar oss både enskilda uppdrag och erbjuder abonnemang. Fönsterputsning erbjuds både till privatpersoner och företag. Inga uppdrag är för små eller för stora och material ingår alltid i våra tjänster.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Fonsterputs-Fonsterputsning

Pris fönsterputsning

Vi erbjuder olika prismodeller på fönsterputsning i form av både fasta priser och rörliga priser på timbasis. Vilken prismodell du vill nyttja vid fönsterputs bestämmer du som kund. För att göra vårt arbete effektivt och lite enklare ser vi gärna att ni förberett för fönsterputsningen genom att se till vi kommer åt era fönster utan problem. Detta gör ni enklast genom att ni plockat undan på fönsterbänkar samt gjort det framkomligt för oss. Vi på Jourstäd är verksamma i hela Sverige. Det går bra att anlita oss året runt för fönsterputsning. Hör av dig för en kostnadsfri offert på fönsterputsning. Enklast når du oss per mejl eller telefon. Välkommen.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67