Företagsstädning

• Kontorets alla golv dammsugs noggrant varefter de moppas med ett lämpligt rengöringsmedel så att fläckar från smutsiga skor som har trampat på dem tvättas bort.
• Alla inventarier dammtorkas med en fuktig trasa så att till exempel skrivborden blir skinande rena och dammfria.
• Personalköket eller pentryt städas av där diskbänken, spisen, kylskåpsdörren och matbordet måste förbli extra rena för att inte föra vidare bakterier.
• Toaletterna för personalen måste noggrant rengöras för att inte kvarstå med bakteriehärdar som kan leda till sjukdomar hos personalen.
• I en del fall kan även fönstren behöva putsas av för att ge en renare insyn och för att dagsljus lättare ska kunna komma in i lokalen.

Ingen av de ovannämnda punkterna kommer att lämnas åt slumpen. Ett smutsigt kontor är dessutom otrevligt för besökare att vistas i. Kanske man får folk ifrån andra företag som kommer på besök eller helt enkelt kundbesök. I dessa fall måste utrymmena vara rena och fräscha eftersom de då är företagets ansikte utåt. Lämna därför din företagsstädning till oss.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67

Foretagsstad-Foretagsstadning

Företagsstädning är något som inte bör slarvas med då en fräsch miljö är viktig för de anställda och lokalerna är också företagets ansikte utåt.  Det är ganska vanligt att man har låtit den egna personalen utföra företagsstädningen och det är inte helt ovanligt att denna städning inte blir utförd på det sätt man skulle kunna önska. Städningen ses som ett nödvändigt ont som blir slarvigt utförd och inte ger den fräschhet som den borde göra.

Viktigt att komma ihåg är att en sämre utförd städning kan leda till allergier hos medarbetarna, vilket kan ge sjukdomsfall och frånvaro hos personalstaben som leder till att du som arbetsgivare i sin tur förlorar pengar. En bra städning är med andra ord en god investering.

För dig finns vi på Jourstäd Sverige att tillgå för företagsstädning och vårt motto är hög städkvalitet till rätt pris. Du kan därför alltid lita på att vi utför städning med ett fullgott och hygieniskt resultat.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67