Flyttstädning Gävle

Jourstäd Gävle utför bra och väl utförda flyttstädningar i Gävle med omnejd. Vi har lång vana och personal som kan detta med flyttstädningar och är noggranna och lämnar inget åt slumpen. Just vid flyttstädningar är det viktigt att allt städas och genom att boka oss på Jourstäd Gävle minimeras risken att du skall få klagomål från inflyttande då vi är skickliga på att utföra flyttstädningar.

Vill du läsa mer om vår flyttstädning i Gävle klicka här. Flyttstädningar har vi utfört åt ett hundratal i Gävle med omnejd med nöjda kunder och sen att vi har bra priser med bra kvalitet har gjort att många kunder återkommer och vill boka flyttstäd även nästa gång de flyttar, Samarbeten har vi även med mäklare i Gävle som varmt rekommenderar oss för sina kunder.

Prisvärd flyttstädning i Gävle

Vi erbjuder bra pris på flyttstädning till alla som vill boka flyttstädning i Gävle. Vi kan hålla låga priser eftersom vi köper in stora partier städmaterial och på det viset kan vi sätta lågt pris på alla våra flyttstädningar. Sen håller vi hög kvalitèt på alla våra flyttstädningar och våra anställda utbildas kontinuerligt för att kunna leverera kvalitet till bästa tänkbara pris.

Välkommen att boka oss på Jourstäd Gävle.

Flyttstädning i Gävle

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

Bostaden skall vara helt tömd på både saker och sopor. Titta igenom alla skåp en extra gång för att säkerställa att det verkligen är tomt. Om portkod behövs meddela oss så vi kan notera detta. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd, gärna med öppna dörrar. Efter flyttstädning så slår vi på kyl och frys. Alla utrymmen skall vara 100% tömda. Är det inte tömt så städar vi inte den aktuella lådan/skåpet, utan då faller detta bort utan kompensation på priset. Alla fönster och utrymmen skall gå öppna utan problem. Fönster får inte vara igenmålade eller igenskruvade eller liknande. Då rengörs bara det vi kommer åt.

När det gäller mellan ugnsglasen så rengörs detta enbart då det finns tydlig bruksanvisning på hur dessa öppnas. Idag finns ett 100 tal olika modeller och vi kan inte själva ha bruksanvisningar på alla modeller. Ansvaret läggs på er. Finns bubbelbadkar/duschkabiner så vill vi meddelas innan och vi städar enbart bakom bubbelbadkar om ni beställt detta. Kabiner måste vara lösa & frigjorda med demontering av sockel innan vi kommer. Montering av sockel sköter du som kund. Vi ansvarar inte för att tömma saker eller forsla bort skräp. Objektet skall vara förberett innan bokad flyttstäd sker. Viktigt att det är normalt smutsat. Saneringar utför vi, men till andra priser.

SNABBOFFERT

Boka flyttstädning i Gävle till fasta priser

I våra flyttstädningar så använder vi allt som oftast fasta priser för att du som kund skall veta vad det kostar och därigenom slipper du obehagliga överraskningar och vet redan innan din flyttstäd vad priset är. Självklart gäller det vid fast pris att objektet är normalsmutsat och inte är någon sanering det handlar om. Ditt pris får du genom att kontakta oss dygnet runt & vi har bemanning dygnet runt för att du som bor i Gävle skall få bra service som passar dig och dina tider. Kontakta oss och begär en gratis offert via e-post eller telefon eller formuläret.

Flyttstäd i Gävle till bra pris & kvalitet

Kvalitet är för oss en oerhört viktig sak & vi har satsat både på att erbjuda prismässigt attraktiva flyttstädningar utan att tumma på kvaliteten. Vi kan bibehålla denna höga kvalitet på våra flyttstädningar just för att vi väljer vår personal med noggrannhet och ser till att då i sina flyttstädningar får rätt utbildning från oss och att vi kan ge dem all erforderlig hjälp vi kan. Så varmt välkommen att boka in er flyttstäd med oss.