Flyttstädning Gävle

OM VÅR FLYTTSTÄDNING
Flyttstäda är tungt, tidskrävande och det är viktigt att inget förbises för att säkerställa att den som ska nyttja bostaden efter dig är nöjd. Det finns vissa delar av arbetet kring en flytt som kräver att du är närvarande, men flyttstädningen är inte det. Det enda du behöver göra inför flyttstädning, det är att se till att bostaden är tom på saker och sopor, sedan sköter vi resten.

När du anlitar Jourstäd Gävle för flyttstädning ingår allt som normalt krävs. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer och efterlämnar alltid en sju dagar lång kvalitetsgaranti. Denna innebär att om det vid en inspektion finns något i städningen som är bristfällig, så kommer vi skicka ut personal för att åtgärda problemet – kostnadsfritt. Denna kvalitetsgaranti går att få förlängd, i så fall meddelar ni oss vid bokningstillfället att det är ett önskemål.

Vi arbetar med flyttstädning i Gävle med omnejd och vi hjälper så klart både privatpersoner och företag.

Boka flyttstädning:
Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Gävle

EN BRA STÄDFIRMA I GÄVLE
Jourstäd Gävle är en städfirma med kunden i fokus. Vi gör allt från hemstädning till flyttstädning till byggstädning, egentligen allt du kan tänkas vilja ha hjälp med. Vi finns att anlita för både företag och privatpersoner, oftast med ganska kort varsel. Boka din städning direkt: