Flyttstädning Göteborg

OM VÅR FLYTTSTÄDNING GÖTEBORG

Står du inför en flytt? Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen! Vi på Jourstäd arbetar i Göteborg med omnejd och erbjuder Göteborgs kanske bästa flyttstädning! Vi vet att det det finns roligare saker att göra än att städa och i samband med en flytt är det inte bara mindre kul, det tar oftast rätt lång tid att göra den ordentligt. Då finns vi på Jourstäd att anlita. Vi erbjuder bra flyttstädning i Göteborg till ett bra pris. Vi är en städfirma som jobbar snabbt, effektivt och noggrant – och självklart ingår det en kvalitetsgaranti. Allt för att du ska vara nöjd med oss.

Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer på hur en flyttstädning bör utföras och efterlämnar alltid ett fräscht och rent resultat. Låt oss lätta på stressen vid en flytt och boka oss för städning. Vi finns i hela Göteborgsområdet och går oftast att boka med rätt kort varsel.

Du bokar flyttstädning Göteborg på:

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

Flyttstädning Göteborg offert

FLYTTSTÄD PRIS

Få pris på flyttstädning snabbt och enkelt. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert så snart vi kan. Är det riktigt bråttom? Ring oss! 0738-41 95 67