Flyttstädning Göteborg

Flyttstäd

Jourstäd Göteborg erbjuder flyttstädning för alla. Vi har flera års erfarenhet av flyttstädning i Göteborg och hjälper dig gärna med den så att du kan fokusera på din nya bostad eller din nya arbetsplats istället för att behöva tänka på att städa ur ditt gamla objekt. Jourstäd Göteborg tillhandahåller allt material och utrustning för flyttstädningen så du slipper det. Vårt pris är attraktivt och vi ger gratis offert dygnet runt alla dagar i veckan. Vi ombesörjer allt kring flyttstäd i Göteborg med hela 7 dagars garanti. Visst är det är mycket att tänka på när man ska flytta. Ett av de jobbigaste momenten är just flyttstädningen. Jourstäd Göteborg utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar alltid garanti på vår städning utan kostnad. Detta för att du som kund alltid skall kunna känna dig trygg med din beställning av flyttstädningen. Vi utför flyttstädning i Göteborg samt Hallandslän med omnejd.

Flyttstädning i Göteborg

Flyttstädning Göteborg

Ni Jourstäd Göteborg används endast miljömärkta medel eller svanemärkta medel då vi tycker om att bevara den natur vi har och återvinner all material. Samt att vi är ansvarsförsäkrade för 10 miljoner kr och självklart använder vi oss utav rutavdrag.  Det ger privatpersoner rätt till att dra av 50% procent på fakturan. Det bästa av allt vi sköter det hela med skatteverket så att anlita oss betyder att du är i rätta händer direkt.  Flyttstädning är en städning där man går igenom hela bostaden från golv till tak. Självklart kan man utföra den själv med risk att få bakslag, så bästa är att låta Jourstäd Göteborg som gör detta dagligen utföra flyttstädningen. Det ger mycket bättre resultat och du slipper städa själv och kan i lugn och ro känna dig trygg med vårt jobb & våra generösa garantier. Välkommen att boka oss eller ställa frågor.

Flyttstäd i Göteborg , Eriksberg, Västra Frölunda, Mölndal, Hisingen,Partille,Angered

Några orter vi jobbar i med vårt flyttstäd  Göteborg är Eriksberg, Västra Frölunda, Mölndal, Hisingen,Partille,Kungsbacka,Kungälv

SNABBOFFERT