Flyttstädning Halmstad

OM VÅR FLYTTSTÄDNING HALMSTAD
Flyttstädning är något som tar ordentligt med tid och energi. Det ska städas från golv till tak, brunnar ska göras rent och fläktar lika så. Det är lätt att missa något och därför är det vanligt att flyttstädning är något man tar hjälp till. När du anlita Jourstäd Halmstad ingår allt som behövs för en normal flyttstädning. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer och det ingår alltid en sju dagars garanti efter avslutad städning. Denna innebär helt enkelt en trygghet för dig och skulle den inflyttande mot förmodan vara missnöjd så kommer vi och gör om momenten – utan extra kostnad.

Skulle det vara så att du har speciella önskemål tar vi gärna dessa i beaktning. Lika så kan vi ta hand om ovanligt nedsmutsade ytor också, meddela oss detta på förhand dock. Det är viktigt att vi avsätter rätt resurser i form av personal, material och tid.

Boka din flyttstädning i Halmstad på:

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Halmstad

STÄDFIRMA I HALMSTAD
Jourstäd Halmstad är en kundnära städfirma som hjälper dig med allt inom städning. Vi kan oftast hjälpa dig med kort varsel och ger dig mer tid över till det du tycker om att göra. Boka städning redan idag!