Flyttstädning Helsingborg

OM VÅR FLYTTSTÄDNING HELSINGBORG
Står du inför en flytt? Då har du säkert ordentligt med saker på din lista som måste göras. Det ska sorteras, packas och grovstädas. Det finns mycket som måste göras och som bara du kan sköta, men det finns en hel del som du faktiskt inte behöver göra själv, t ex flyttstädningen. Ta den tiden till att komma till rätta i ditt nya hem och umgås med familjen. En ordentlig flyttstädning tar lång tid om den ska utföras på ett sätt som gör nästkommande boende nöjd. Jourstäd följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer.

När du anlitar Jourstäd Helsingborg för en flyttstädning vet du att allt alltid blir utfört med största noggrannhet. Vi ser till att inget lämnas åt slumpen och har väl utarbetade städlistor för att garantera detta. Skulle det mot förmodan vara så att den inflyttade har något att anmärka med vår flyttstädning så ingår det en nöjd kund-garanti. Denna innebär att vi helt enkelt kommer ut och gör om städningen där kunden önskar. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi anstränger oss för att vara ditt första val av städfirma i Helsingborg.

Jourtel: 0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se

Städfirma Helsingborg

EN KUNDNÄRA STÄDFIRMA I HELSINGBORG
Jourstäd Helsingborg är en städfirma som hjälper företag, föreningar och privatpersoner. Kunden är alltid vårt största fokus och det är viktigt att ni blir nöjda. Testa oss gärna! Vi gör allt inom städning.