Hur lång tid tar en dödsbotömning

Hur lång tid tar en dödsbotömning

Hur lång tid tar en dödsbotömning

Hur lång tid tar en dödsbotömning undrar många. Generellt kan man säga att den utförs normalt samma dag. Detta för att vår personal har gedigen kunskap om hur man jobbar effektivt. Visst händer det ibland att det behövs 2 dagar för att hinna tömma bostaden.

Detta meddelas ni redan vid bokning, och inga överraskningar skall drabba er. Som alla säkert vet så avgör ytan på bostaden. Sen självfallet om personen varit en samlare under många år. Detta meddelar ni oss redan vid offert. Desto tydligare ni är, ju enklare är det att ge en korrekt offert direkt. Tystnadsplikt och 100 procent sekretess är självklart för oss. Som kund skall du kännas trygghet att anlita oss.

Dödsbotömningarna vi levererar er som beställare är alltid kompletta. Detta för att du som kund mitt i sorgen skall kunna släppa allt detta. Vårt mål är alltid att du som beställare skall känna förtroende och tillit till oss som utför er tjänst.

Hur bokar man dödsbotömning

Hur man bokar dödsbotömning smidigt…alternativen nedan används smidigt och snabba svar utlovas då kundtjänsten är bemannad dygnet runt.

  • Via formuläret
  • Använd e-post
  • Telefon
Hur bokar man dödsbotömning

Hur bokar man dödsbotömning

Hur långt innan skall man boka

Vårt tips är att boka så fort du har möjlighet. Då är det störst chans att du får tjänsten utförd på en dag som passar dig. Flexibla försöker vi alltid att vara, och du som kund sätts alltid i främsta rummet.

När du vet ett datum som passar dig, så begär en gratis offert från oss. Du binder dig inte till något utan alla skall kunna få tid att smälta offerten. Genom att vi alltid nås alla dagar i veckan så sänd iväg ett mail så får du svar på en gång. Har du frågorna så har vi svaren.

Vad ingår i era dödsbotömningar

Är dödsbotömningarna rut berättigade

Tyvärr är dödsbotömningar inte rut berättigade. Detta för att man söker på ett personnummer. Men genom att vi alltid garanterar Sveriges bästa priser så tycker du att priset är ok. Sen har vi kvalitet som borgar för att er bostad töms på rätt sätt. Företagsförsäkring har vi för att du som kund skall kunna känna trygghet.

Välkommen att begära en gratis offert med oss. Tjejerna svarar på direkten under dygnets alla timmar. Genom att vi har företaget i fickan i en smartphone, så får alla svar snabbt och kan även boka online med oss.

Kanske har du frågor som du vill ha svar på. 15 år av utförda tjänster gör att vi har svaren på de flesta frågorna. Är det mot förmodan inte så att vi har svaren, så tar vi reda på det du vill veta utan kostnad för dig. Att anlita oss skall kännas bra för dig som kund. Varmt välkommen till oss med frågor eventuellt bokning av våra prisvärda tjänster.