Hur lång tid tar en flyttstädning

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Att överlåta flyttstädningen till en professionell städfirma, är någonting som blivit allt vanligare under senaste år. Det är däremot många som undrar hur lång tid en flyttstädning tar. I denna artikel tänkte vi därför reda ut för just detta, så att du får svaret på frågan ”hur lång tid tar en flyttstädning?”.

Så lång tid tar en normal flyttstädning

Vanligtvis tar en flyttstädning mellan 6–8 timmar.

Det finns däremot en rad olika faktorer som kan resultera i att städningen tar kortare eller längre tid. Nedan tänkte vi därför lista de faktorer som kan påverka hur lång tid flyttstädningen tar.

Faktorer som kan påverka tiden för flyttstäd

De främsta faktorerna som påverkan städningens tid är:

1. Bostadens storlek

Den främsta faktorn som påverkar hur lång tid som städningen tar, är bostadens storlek. Som du säkerligen förstår tar det betydligt längre tid att städa ur en stor villa än en mindre lägenhet.

2. Många eller stora fönsterpartier

Hos oss på Jourstäd ingår alltid fönsterputsning i flyttstädningen. Finns det väldigt många fönster i bostaden, alternativt stora fönsterpartier, är detta någonting som kan påverka tiden.

3. Kvarstående möblemang och liknande

Flyttstädningen påbörjas när alla möbler och all annan inredning är ute ur bostaden. Ibland händer det däremot att vissa möblemang lämnats kvar, vilket kan göra att det tar längre tid att städa. Bortforsling av kvarlämnade saker ingår nämligen inte i vår tjänst.

Flyttstäda snabbt med Jourstäd

Om du behöver hjälp med flyttstädningen, kan du med fördel vända dig till oss på Jourstäd. Vi erbjuder städhjälp över hela Sverige – från Luleå i norr till Malmö i söder.

Vår personal har lång erfarenhet av flyttstädning och ser till att allt går snabbt och smidigt, från början till slut. Vi erbjuder prisvärd städhjälp som självfallet är avdragsgiltiga med 50% direkt på fakturan!

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert, vi finns tillgängliga dygnet runt.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67