Hur man rengör mosaikgolv

Hur man rengör mosaikgolv

Hur man rengör mosaikgolv

Mosaikgolv har tydliga estetiska fördelar. Lägg till en speciell dimension till ditt rum och lägg till personlighet. Detta skapar ett mer unikt hem och ett mer inbjudande badrum, klinkergolv är det vanligaste.

Rengöring och underhåll av mosaikgolv, särskilt med klinkermaterial, kräver ordentlig vård, särskilt badrummet – en speciell plats i huset. Detta är den blötaste platsen, vilket gör att förutom damm och smuts längs fogarna kan till exempel mögel och annan smuts samt tvålrester fastna.

Detta kan skapa golv som är mycket svåra att rengöra. Därför är regelbunden rengöring viktig.

Så här rengör du ett mosaikgolv framgångsrikt

Så här rengör du ett mosaikgolv framgångsrikt

Så här rengör du ett mosaikgolv framgångsrikt

Dammsug golvet regelbundet och använd en mopp. Viktigast av allt, använd inte tvål. Tvål kan lämna en tjockare hinna på golvet. I framtiden kan det bli dels dammabsorberande och dels väldigt fult överlag. Fogar är ofta ett stort problem, och det gäller både badrumsväggar och golv.

Fukt orsakar ofta mögelproblem och med tiden hittar du små svarta prickar som lägger sig mellan klinkerplattorna. Svårigheten med injekteringsbruk är att man måste rengöra dem ordentligt och använda ett annat verktyg för att ta sig mellan plattorna.

Återigen, att rengöra fogarna oftare än att vänta på att mögel- och kalk problemen blir för stora kommer att göra jobbet lättare. Vinäger – detta tar bort smuts från ytorna. Har du rengöringsmedel som är effektiva för att ta bort mögel och injekteringsbruk från mosaikgolv? Åh ja, faktiskt, du har förmodligen redan en hemma. i ditt skafferi.

Vinäger är utmärkt för att både ta bort befintlig mögel och förhindra att ny mögel bildas. Ett tips i detta avseende är att blanda 1 del vinäger med 3 delar vatten i en sprayflaska och förvara den i badrummet.

När det kommer till duschar underlättas även städningen genom att man får för vana att spraya mellan att ni blöter ner i duschutrymmet, där porer och mögel är vanligast. Vid svåra angrepp rekommenderas samma lösning, men en gammal tandborste kan användas för djup rengöring.

Idag erbjuder vi ett brett utbud av tjänster och tar emot beställningar från både privatpersoner och företag i Stockholm – Göteborg – Malmö området. Förutom städning tillhandahåller vi även hemstädning, byggstädning, akutstädning, jourstädning, kontorsstädning, flyttstädning, dödsbostädning, storstädning och trappstädning. Alla följer en noggrant utformad process för att säkerställa den höga kvaliteten på vårt arbete.

Skicklig personal utför städjobben

Våra medarbetare är mycket välutbildade och kunniga inom området storstädning/städning och förbättrar ständigt sin kompetens inom både städmetoder och kundservice. Vi ställer höga krav på våra medarbetare, men i gengäld tar vi hand om dem på bästa möjliga sätt och ger dem tillgång till den mest effektiva arbetsutrustningen.

Vi vill att du helt enkelt ska trivas med ditt arbete. Självklart ersätter vi våra anställda bättre än gällande kollektivavtal.

Välkommen till oss.  Vi erbjuder mobil städning enligt branschregler till ett rimligt pris och med kvalitetssäkring.

 

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert för dina behov.

Öppettider Vardagar: 00,00 – 23,59

Helgdagar/nödsituationer: 00,00 – 23,59

Öppet dygnet runt

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67